Bubilet Bilet İptal Ve İade Edememe Sorunu

Bubilet Bilet İptal Ve İade Edememe Sorunu
30 Haziran 2024 02:07

Bubilet üzerinden satın aldığım konser biletini iptal edemiyorum. Kişisel sebeplerden dolayı konsere katılamayacağım. Bilet iptalleri etkinliğe 48 saat kalaya kadar iptal edileceği söyleniyor. Daha konsere 2 hafta var ve ben şu an iptal ve iadesini istiyorum. Son dakika iptali de istemiyorum. Bilet 20 günde tekrar satılabilir. İvedi olarak bilet iptalinin sağlanması ve ücret iadesinin yapılmasını istiyorum.

01 Temmuz 2024 11:22

bubilet.com üzerinden 14 Temmuz 2024'teki İzmir Antik Kentteki konser için 2 kişilik bilet aldım. Özel sektör çalışanıyım izin alamadığım için biletleri iptal etmeye çalıştım ancak otomatik mesajla biletlerin iptal olamayacağı tarafıma mail atıldı. Bubilet'in sitesinde etkinliğe 48 saat kalaya kadar biletlerin iade edilebileceği yazılıyken ve diğer tüm sitelerde (Biletix, Biletini Al vs.) iptal hakkı tanınıyorken, konsere 10 gün kala iptal talebimi mail yoluyla iletmeme rağmen, iptal edilemeyeceği yönünde cevap aldım. Daha sonra telefonla ulaşmaya çalıştım ve müşteri temsilcisine hiçbir şekilde ulaşamadım, müşteri temsilcisine ulaşabileceğim bir yönlendirme asla yapılmıyor. Bu şekilde iptali olamaz diye bir durum söz konusu olamaz. Bu konuda gereken iade ve iptal yapılmaması durumunda Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Daha önce de buraya yazdım lütfen artık bu konuyla ilgilenin. 2 kişilik biletimin iadesini talep ediyorum. Sipariş numaram: 4483411

01 Temmuz 2024 11:10

30 Haziran 2024 15:07 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, mail üzerinden geri dönüş sağlanmıştır. İyi günler dileriz.

01 Temmuz 2024 11:15

Mail üzerinden iptalinin olmayacağı söyleniyor böyle saçmalık olamaz. Bilet iptali ve iadesini talep ediyorum. Sipariş numaram: 4483411

Zeynep sonuçtan çok memnun

26 Haziran 2024 10:13
"İptal edildi teşekkürler."
Tuna sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2025 11:19
"Sorunum çok hızlı bir şekilde çözüldü, emeği geçen herkese teşekkür ederim."
Cansu sonuçtan çok memnun

Cansu
22 Ekim 2024 18:39
"Yardımcı oldugubuz için teşekkür ederim keşke bu kadar uğraşmak zorunda kalmasaydım tabi"
Bilet İptali Konusunda Yaşanan Sorun

Çağla
18 Ocak 2024 10:08
Bubilet Keyfi İade Yapmıyor!