BTM Boat Şişme Bot Kalitesizliği

23 Kasım 2024 17:51

BTM marka şişme bot. Muhtelif ek yerlerinden hava kaçırıyor! Hiç kullanılmadı. Test amacıyla şişirdim. 8-10 noktadan hava kaçağı var! İade kabul etmiyorlar. Hiçbir şekilde sorumluluk üstlenmiyorlar. Sebebi de kutusundan çıkarılmasıymış. Alanın elinde patlar diyorlar özetle!

Yorumlar (5)

Onur

Bu doğrultuda; • Ürünü faturasıyla birlikte servis adresimize göndermeniz ya da • Ürünü teslim alabileceğimiz adres bilgisini paylaşmanız halinde süreci derhal başlatacağız. Ancak, son yanıtımızın üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen herhangi bir ürün gönderimi veya geri dönüş yapılmadığı için, bekleyen tarafın firmamız olduğunu da özellikle kayda geçirmek isteriz. Halen süreci başlatmaya hazırız. Ürün tarafımıza ulaştığı anda gerekli kontroller yapılacak, ayıplı olduğu tespit edilmesi halinde birebir değişim işlemi gerçekleştirilecektir. Bilgilerinize sunar, dönüşünüzü rica ederiz. Saygılarımla, ********** Departman Müdürü

Dinçer

Ha ha adresim sizde yokmuş gibi aklımla alay ediyorsunuz bir de. Ayıptır! Botu hangi adrese gönderdiyseniz o adresten alabilirsiniz gayet. Saf muamelesi yapıyorsunuz bir de utanmadan!

Onur

********** merhaba, Aşağıda detaylarını paylaştığım son mesajıma yaklaşık 1 yıldır herhangi bir dönüş alamadığımızı özellikle belirtmek isterim. Söz konusu tarihten bu yana süreç tarafımızdan açık ve net şekilde ortaya konmuş olmasına rağmen, ürün bize ulaştırılmadığı için teknik inceleme ve garanti prosedürü başlatılamamıştır. Tekrar ve son kez özetlemek gerekirse; İddia ettiğiniz şekilde, hiç kullanılmamış bir botta 8–10 farklı noktadan hava kaçağı olduğu söz konusuysa, bu durumun servis atölyemizde test edilmesi zorunludur. Ürün görülmeden, ölçülmeden ve raporlanmadan iade veya değişim yapılması ne teknik ne de hukuki olarak mümkün değildir.

Onur

Dinçer bey Merhaba ; Onur Artar ben btmco yetkilisi, şimdiye kadar sattığımız hiçbir botta bir yerde bile hava kaçağı şikayeti almamıştık. Sizdeki botun 8-10 yerden aynı anda kaçırması bizi çok şaşırttı. Sizden ricam ürünü faturası ile birlikte aşağıdaki adrese gönderirseniz gerekli kontroller ve testler sonrası size bir rapor hazırlayıp durumu sizlere yazılı olarak bildireceğiz. Ardından garanti süreci başlayacaktır. Btmco Güzelyalı Mah. Güvendik Sok. No:2/1, Pendik, 34903, İstanbul, Türkiye Telefon 0216 4473191 Saygılarımla Onur Artar Departman Müdürü

Dinçer

Onur bey o kadar da şaşırmayın. Sizi daha önce durumdan haberdar ettim. Muhatabımın btm.co a. Ş. Olmadığını, satın aldığım bayiniz olduğunu söylediniz. Ayrıca ben şirketinizde çalışan Cem Çağlar beyle de görüştüğümde botu iade etmek istediğimi söyledim. Kendisinden suya girmiş botların iadesinin mümkün olmadığı cevabını aldım. Botu suya sokmadığımı sadece ev içinde test etmek için şişirdiğimi söylediğimde de bu defa da kutusu açılmış botların iadesinin mümkün olmadığı cevabını aldım. Benim çıkardığım sonuç şu. Siz insanlara botu sattıktan sonra "geçmiş olsun" diyorsunuz sadece! Aksi yönde bir iddianız varsa da buyurun ayıplı ürününüzü iade alın ya da ayıpsız olanıyla değiştirin!

Şehriban sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2023 14:55
"Sorunum çözüldü ilgi ve alakanıza teşekkür ederim"

Şişe Pazarlama İle Yaşanan Sipariş Kabusu: Eksik Ve Yanlış Ürünler, İletişimsizlik Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

12 Şubat 2025 16:54