Sadenet Abonelik İptali Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

11 Ekim 2024 17:16

Sadenet yine aboneliğimi iptal ettiğini söyleyip iptal etmemişler. Yetkili istediğimizde yüzümüze kapatılan çağrılar mı dersiniz, çocuk azarlar gibi müşteriyi azarlayan temsilciler mi dersiniz? İlla E**** K*****'a, M****** K****'a mı mail atalım? BTK ya da Tüketici Hakem Heyeti şikayetleri sizin için önemsiz mi? İlla CEO'larınızı mı bir yerlere etiketleyelim, denetlemiyorlar mı bu kurumu?

11 Ekim 2024 16:00

Ayrıca Sadenet adına BTK'nın resmi sitesinde şikayet oluşturmak istediğimizde firma ismi çıkmamaktadır bu kurumlar denetlenmiyor mu?

11 Ekim 2024 17:20

30.09.2024 tarihinden beridir başvuru yaptığım ama gelip bağlamadıkları internet aboneliğini iptal ettirmek için uğraşıyorum fakat muhatap bulamıyorum asla müşteri temsilcileri bayi numarası veriyorlar bayi müşteri hizmetlerini arayın diyor müşteri temsilcileri yüzümüze telefon kapatıyor sürekli oyalıyor ve müşterilere bağırıyorlar Sadenet firması incelenmiyor mu? Kim yardımcı olacak bize?

Deniz
Deniz

Sahte TurkNet sponsorlu bir link aracılığıyla internet paketi araştırırken, *** numarasını aradım. TurkNet olduğunu beyan eden müşteri danışmanı, ikamet adresim üzerinde kontrol sağlayıp, TurkNet’in hizmet verdiği firma olarak Sadenet’i *** aynı şartlarda ortak firma olarak bildirdi. Sitede, TurkNet ile aynı olanak ve hizmetlerin sunulduğu, yanıltıcı bir şekilde abonelik başvurusu yaptırıldım. Başvuru sırasında kimlik fotokopim ve eşimin engelli raporu gibi kişisel belgelerimi, *** numaralı WhatsApp hattına göndermem istendi ve ilettim. Gerçek TurkNet müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek abonelik işlemlerimi TurkNet üzerinden başlattım ve BTK onayımı da TurkNet’e verdim. Sadenet’e başvurunun iptali için ulaşmaya çalıştım, ancak telefonlarıma yanıt verilmedi. Başvuru sırasında bana müşteri numarası veya başvuru kodu iletilmedi, sadece onay için aranmıştım. Yeni abonelik başvurusu da yapamıyorum

Akadir
14 Temmuz 2024 10:44