BTCTURK Usdc Çekme Problemi

20 Haziran 2024 18:45

BTCTURK usdc çekme sorunu

BTCTURK ten usdc çekme isteği oluşturdum. Normalde 2 dakika içinde tamamlanması gereken çekme işlemi 5 saattir yapılamıyor. Durumu hızlıca Müşteri hizmetlerine ilettim. "ağda hata olduğu" gerekçesini sundular. Herhangi gir Tx No verilmedi. Verilen cevap beni ikna etmedi. Param gönderilmediği için gerçekleştiremediğim işlemden şu an 45 dolar kadar zararım var. Bende tepki olarak borsada beklettiğim coinleri çektim. BTCTURK ün böyle olduğunu bilmiyordum. Müşteri hizmetleri jenerik cevaplar veriyor. Problemle ilgili verilen somut bir neden yok.

20 Haziran 2024 19:46 (Şikayetten 1 saat sonra)
20 Haziran 2024 20:17

Telefonla mesajlardan farklı bir bilgi verilmedi. Solana ağında sorun olduğu söylendi. https://status.solana.com/ adresinden ağda sorun olmadığı görünmektedir. Ağda sorun olduğu zaman kripto borsalar çekme sayfasını askıya alıyor. BTCTURK gibi paraya saatlerce alıkoymuyorlar.

21 Haziran 2024 07:47

Ertesi gün oldu. İşlem halen kuyrukta olarak bekliyor. Müşteri hizmetlerine farklı Ticket açtım, cevap bile yazmadılar. 7/24 müşteri hizmetleri doğru değil. Sanki alıkonulan sizin paranız değilmiş gibi bir hava var. Bir borsa için güven yok eden bir durum.

21 Haziran 2024 10:45

Dün müşteri hizmetlerine yazdığım mesajlara cevap verilmeyince Android uygulamasını indirip chat ten tekrar ulaştım. Standart cevaplar ilgili birimi iletildiği, incelendiğini söyledi. En kısa zamanda e-mail ile ulaşılacağını söyledi. Şu ana kadar ulaşan yok. Yapmaları gereken kendi sistemlerinden kuyrukta olan işlemi iptal etmek. Onu bile yapmıyorlar. 7000 doların üzerine oturdular.

21 Haziran 2024 10:49
BTCTURK Usdc Çekme Problemi

Chat

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
18 Temmuz 2025 13:03
BTCTURK 48 Saatlik Bekleme Süresi Mağduriyeti
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

BTCTURK'te Yanlış Ağa Gönderilen Kripto Paralar İçin Uzun Bekleyiş

Abdullah