Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

BTC Türk'te Güvenlik İhlali: Hesabım Boşaltıldı

BTC Türk'te Güvenlik İhlali: Hesabım Boşaltıldı
20 Kasım 2024 05:52

BTC Türk proda tüm param çalındı. BTC Türk sorumluluk kabul etmiyor... Mail hesabım çalınmış şifreler değiştirilmiş. Coinler satılırken müşteri hizmetlerini aradım, müşteri hizmetlerinin acilen hesabımın kapatılmasını istedim ancak müşteri hizmetleri çok geç kaldı ve saniyeler içinde tüm hesabım boşaltıldı. Çalan kimse artık tron ağı üzerinden başka bir borsaya transfer ediyor.

profile profile
20 Kasım 2024 06:49 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Merhaba, Talep ve şikayetiniz ile ilgili tarafınıza dönüş yapılacaktır. Destek olmamızı istediğiniz her konuda uygulamamızdaki "Canlı Destek" veya "Bize Ulaşın" butonu üzerinden 7/24 bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, BtcTurk Kullanıcı Destek Merkezi

30 Kasım 2024 12:27
btc-turkte-guvenlik-ihlali-hesabim-bosaltildi-1.jpg

Normalde yatırma çekme adresi değiştirdikten 6 saat sonra para çekilebiliyor. BTC Türk'ten mesaj geliyor yatırma çekme adresiniz değişti, siz değilseniz iletişime geçin diyor. Arama numarası yok. Yazıyorum müşteri temsilcisine o arada hesabım boşaltılıyor. Hukuki süreç başlayacak. BTC Türk çok büyük hayel kırıklığı. Güvenlik zafiyeti tüm birikimime mal oldu...

Tehlikeli
Tehlikeli

100 TL de benim gitti bu ayın 2de kerda olan çıksın buradan sıkıntı büyük ben verdim avukata önce savcılık sonucunu bekliyorum

İbrahim
İbrahim

Sonuç alabildiniz mi?

Fatih
Fatih

Aynısı 15 Kasım gece ben uyurken gerçekleşti. BTCTURK tam bir hayal kırıklığı. Savcılığa suç duyurusu ardından da mahkemeye vereceğim. Bütün sosyal mecralarda yayın yapacağım. 4 ay önce BTCTURK hacklenmişti orada uyanmak lazımdı

Cesur sonuçtan çok memnun

BTCTURK Bitmiştir. Siber Saldırı & Lunc Olayı