Azize sonuçtan çok memnun

Brother DCP-T520W Yazıcıda Renk Ve Hız Sorunu

25 Nisan 2024 21:26
Azize'nin Teşekkür Mesajı
“Cihazımdaki sorun tamamen giderildi, yetkili kişi oldukça ilgiliydi ve sorunun çözümü için 1 günden daha kısa sürede iletişime geçildi, ilginiz için teşekkür ederiz.”

Brother DCP-T520W marka yazıcıyı kullanıyorum. Aldığımdan beri çok fazla zaman geçmedi. İlk başlarda bir sıkıntı yoktu; ancak son zamanlarda bütün renkleri pembe ve pembe alt tonu olarak çıkartıyor. Ayrıca, yazıcı bazen çok hızlı, bazen de çok yavaş yazdırıyor. Firmanın bu sorunlarla ilgilenmesini arz ederim.

25 Nisan 2024 21:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)
26 Nisan 2024 21:32

Tuğba sonuçtan çok memnun

Brother Yazıcıda Mürekkep Ve Performans Sorunu, Hayal Kırıklığı Yaşadım

Tuğba
02 Temmuz 2025 17:58
"Şikayeti yazdıktan sonra aynı gün siteden cevap yazıldı ertesi gün de sabahtan iletişime geçildi. Samimiyetimle yazıyorum ilk defa sattıkları ürünün bu denli arkasında duran bir firmaya denk geliyorum. Özellikle S**** Bey e ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ürünümün garantisi bitmesine rağmen ücretsiz bir şekilde tamir edilip tarafıma en kısa sürede gönderildi. Anlayış, tutum, ve tavırları harikaydı. Brother markası bundan sonra herkese tavsiye ettiğim bir marka olacak. Ayrıca eğitime verdikleri önem için de çok çok teşekkür ederim."
Brother Yazıcıda Mürekkep Ve Performans Sorunu, Hayal Kırıklığı Yaşadım