Hasan sonuçtan çok memnun

20 Kasım 2023 23:03

Yaklaşık 2 ay önce brother DCP-T520W model yazıcı aldım. Yazıcıdan renkli çıktı alırken ilk sayfalarda renk karıştırma, renk tonlarında aşırı farklılık yaşıyorum. Çoklu baskı aldığımda düzelmeye çalışıyor ama yine de randıman almıyor. Bu durumu brother in kendi sayfasına yazmama rağmen bana dönüş sağlamadılar. Bu duruma bir çözüm istiyorum. Bu markayı aldığıma da bu ürünü aldığıma da çok pişmanım.

12 Şubat 2024 21:48

Aylar önce Brother DCP-T520W renkli yazıcımla ilgili sorunumu yazmıştım. Yazıcım sürekli renk karıştırması yapıyor. Şikayetimden sonra bir beyefendi yardımcı olmuştu ama o çözüm kısa süreli oldu ve şu an yine aynı problemi sürekli yaşıyorum. Yazıcımı her kullanmamdan önce temizleme yapmam gerekiyor. Uzun süre kullanmasam bu temizlemeyi makul göreceğim ama her gün bu sorunu yaşayıp temizleme yapmak artık insana gına getirdi. Brother markasından kalıcı bir çözüm istiyorum. Sözde hayatımı kolaylaştıracaktı ama sinirlenmekten başka bir işe yaramadı.

21 Kasım 2023 09:02 (Şikayetten 9 saat sonra)
22 Kasım 2023 11:01

Yazdığım şikayet için, şikayetimin sabahında aradılar ve sorunun çözümü için yardımcı oldular. İlgilerinden dolayı brother firmasına ve Semih bey e çok teşekkür ederim.

Azize sonuçtan çok memnun

Brother DCP-T520W Yazıcıda Renk Ve Hız Sorunu

Azize
25 Nisan 2024 21:26
"Cihazımdaki sorun tamamen giderildi, yetkili kişi oldukça ilgiliydi ve sorunun çözümü için 1 günden daha kısa sürede iletişime geçildi, ilginiz için teşekkür ederiz."