Mahmut sonuçtan çok memnun

15 Mayıs 2024 18:08
Mahmut'un Teşekkür Mesajı
“Lastiğin dışarıdan delinmesi garanti kapsamına girmemesine rağmen haklı sebeplerimi sunmam üzerine Bridgestone firması müşteri memnuniyetini gözeterek yenilediğim lastiğin parasını iade etti. Paramın iadesine vesile olan; brıdgestone firmasına, Söke bayisi'ne ve Şikayetvar'a memnuniyetimi bildirip, teşekkürlerimi sunarım.”

İki ay önce taktırdığım (205/55R17 95V XL Turanza) Bridgestone marka lastiğimle, 30 km/s hızla gidiş gelişli yolda konvoy halinde ilerlerken, kaçma imkanı olmayan 10 cm derinliğindeki kaldırım taşının sökülmesinden kaynaklanan çukura düşmek zorunda kaldım. Bu durum sonucunda kaldırım taşı lastiğin yanak kısmına sürtünce lastiğin yanak kısmı delindi. Şimdi soruyorum: Lastiğin üzerinde yazan 95, teker başına 710 kg taşıma kapasitesine işaret ediyor. 'v' harfi ise saatte 240 km hıza kadar dayanıklılığı belirtiyor. Herkesin mecburen düştüğü çukura 30 km/s hızla ve teker başına yaklaşık 300 kg yükle düşerken, yüzlerce araçtan neden sadece benim lastiğim patladı? Lastiğin yenilenmesi için yaptığım başvuru olumsuz sonuçlandı. Bu sebeple tüketiciyi uyarmayı kendime bir borç bildim. Söz konusu marka lastiklerin güvenilirliği konusunda endişelerim var. Patlayan lastikle ilgili yaşadığım mağduriyet giderilmedi. Yeni lastik satın almak zorunda kaldım.

16 Mayıs 2024 08:37 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Her türlü soru ve sorununuz için bize 0850 210 43 00 dan ulaşabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz

16 Mayıs 2024 13:02

Merhaba Bridgestone yetkilisi mağduriyetimi söz konusu telefonla telefonla bildirdim. Netice alamadığım için Şikayetvar da yayımlamamasını talep ettim. Her ne kadar 10 cm lik çukura düşmekten kaynaklansa da aynı çukura mecburiyetten yüzlerce araç düşüpte yalnızca benim aracımın lastiği deliniyorsa benim aracın lastiğinde bir problem var demektir. Kaldı ki ben konvoy halinde olduğumuz için hızım 30 km idi. Hızım daha yüksek olsaydı daha vahim sonuçlar doğabilirdi. Bence söz konusu o serideki tüm lastiklerinizi bir incelemeye almanız ve benim lastik ücretimi iade etmeniz gerekir. Saygılarımla.

17 Mayıs 2024 12:08
Bridgestone Lastik Aldım Mağdur Oldum

Merhaba Bridgestone yetkilisi lastiğin yanağının delindiği çukurun fotoğrafını çektim. Tekerin kaldırım taşına dokunduğu yeri yuvarlak içine aldım. Bu kadar çukurdan hangi birimiz geçmiyor? Bu kadar çukurlara düşünce lastiğimiz hasar görecekse yola hiç çıkmayalım. Lastiğin orada patladığına dair şahitlerim var. Yenilediğim lastiğin parası iade edilmediği takdirde olayı mahkemeye intikal ettirmeyi düşünüyorum.

17 Mayıs 2024 12:22
Bridgestone Lastik Aldım Mağdur Oldum

Merhaba Bridgestone yetkilisi faturayı ve yanıtınızın fotoğrafını da ekte gönderiyorum.

22 Mayıs 2024 12:21

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 22:54
Bridgestone Runflat Lastik Patladığında 500 M Yol Gidemiyor
Ekin sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Lastik ve Sorumsuz Servis: Bridgestone ile Yaşanan Sorun

09 Ekim 2024 15:59
Hatalı Lastik ve Sorumsuz Servis: Bridgestone ile Yaşanan Sorun
Burak sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 15:18
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Bridgestone İçinden Yarılan, Kalitesiz Lastik

Şükrü