Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Bravo Süpermarket (Adana) Hayal Park Bravo Kasiyerlerin Üslup Problemi!

13 Kasım 2023 00:31

Adana Hayal Park Bravo market şubesine sürekli giden bir müşteriydim. Ancak son zamanlarda her ziyaretimde kasiyerlerin bir yerde toplanıp konuşmalarını ve bu kalabalığa rağmen bu durumu önemsememelerini fark ediyorum. Yanlarında beyaz gömlekli kişilerle duruyorlar ve bu durum oldukça anlaşılmaz geliyor. Sanki insanlar zorla çalıştırılıyormuş gibi bir hava var. İlginç olan, her soruyu aynı çalışana sormak zorunda kalmam. Bir ürün arıyorum ve ilgilenen kimse bulamadığım için genellikle ulaşılması güç bir çalışana danışmak zorunda kalıyorum. Market, sanki tek bir elemanla bütün işleri yürütüyormuş gibi bir izlenim bırakıyor. Dahası, kasiyerlerin üslup sorunu var! Müşterilerle ilgilenirken bile aralarındaki sohbete devam etmeleri son derece rahatsız edici. Bundan sonra bu markete bir daha asla gelmeyi düşünmüyorum. Ne aradığımı bulabiliyorum ne de yardım edecek bir çalışan bulabiliyorum. Market çok dağınık ve düzensiz. Bu derece ilgisizlikle kısa sürede kapanacağını düşünüyorum. Acaba hiç denetleme yapılmıyor mu?

Bravo Süpermarket (Adana) Kuzu Eti Sorunu

27 Ağustos 2025 22:42
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bravo Süpermarket (Adana) Bravo Market Türkmenbaşı Şubesi

25 Ağustos 2024 13:11