Braun Kişisel Bakım Ürünleri Silk Expert Pro 5 Lazer Cihazının Arızası Ve Yüksek Ücret Talebi!

12 Ağustos 2024 16:133.570

Braun Silk Expert Pro 5 lazer cihazını satın aldım, ancak alındığı günden beri yalnızca bir iki kez kullanmış olmama rağmen cihaz atış yapmamaya başladı. Cihazı, Braun'un yetkili servisi olan Tera Elektronik'e götürdüğümde, cihazın tamir edilemeyecek durumda olduğunu ve yenisiyle değişim için 11.000 TL gibi fahiş bir ücret talep ettiklerini öğrendim. Neredeyse hiç kullanmadığım bir cihazın bu kadar kısa sürede bozulması normal mi? Kusurlu bir ürün satılıyor ve ardından yeni bir ürün için yüksek bir ücret talep ediliyor. Bu durum, büyük bir markaya yakışmayan bir yaklaşım ve oldukça hayal kırıklığına uğradım.

Müşteri memnuniyeti ve satın aldığım ürünün garanti kapsamında dürüst ve adil bir şekilde değerlendirilmesini bekliyorum. Bu konunun acilen çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum. Şu anda mağdur durumdayım ve sorunun en kısa sürede çözülmesini bekliyorum. Müşteri odaklı ve adil bir yaklaşım göstermenizi rica ediyorum.

Gereğini en kısa sürede yapmanızı talep ederim.

2 Nisan 2025 14:07

Geri dönüş sağlandı mi acaba size

Braun Kişisel Bakım Ürünleri Braun İpl Cihazım Bozuk Ve Kimse Sorunumu Çözmüyor

Braun yetkili servislerin yetersiz desteği hakkında şikayetçiyim. 6 Ekim tarihinde aldığım Braun silk expert Pro 5 model...

Tümünü Gör
Braun Cihaz Sürekli Aynı Arızayı Veriyor!

Braun CihazSürekli Aynı Arızayı Veriyor!

Ayşenur
Braun Silk Epil Arızası

Braun Silk EpilArızası

Esra
Braun IPL Silk Expert Pro 5 Atış Yapmıyor!

Braun IPL SilkExpert Pro 5 Atış Yapmıyor!

Zeynep
Braun IPL Cihazım Çalışmıyor

Braun IPL CihazımÇalışmıyor

Melike
Braun IPL 5 Modeli Çıt Sesi Ve Atış Yapmama

Braun IPL 5Modeli Çıt Sesi Ve Atış Yapmama

Rumeysa
Braun Tıraş Makinesi Hüsranı!

Braun TıraşMakinesi Hüsranı!

Kemal