Ibrahim sonuçtan hiç memnun değil

Boycar Rent a Car Boycar Müşteri İlgisizliği Ve Aymazlığı

11 Temmuz 2024 16:49

Boycar Araba Kiralama adlı İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda hizmet veren işletme, 13.09.2023'te yapmış olduğumuz 3.5 günlük araç kiralama rezervasyonunu önce 'sadece yurt dışı hizmet veriyoruz, yanlış rezervasyon yapmışsınız' diye reddetti. Rentalscar.com web sitesinden rezervasyon yaptığımız için web sitesini arayıp iptal etmemizi söylediler. Web sitesinin operatörü ile güç bela iletişime geçtikten sonra operatör bize Boycar firmasının öyle bir hizmet vermediklerine dair bir belge vermelerini istememizi söyledi.

Biz kendilerinden böyle bir belge isteyince önce vereceklerini söylediler. Sonra da 'tamam, bir araç iptali var, size onu verelim' dediler. Biz de tamam dedik. Daha sonra depozito olan miktarı kredi kartından tahsil etmeleri gerektiğini söylediler. Biz de tamam dedik, fakat çalıştıkları bankanın poslarında sadece fiziksel olarak çipi okutup çekim yapabiliriz dediler. Fakat çipi bir türlü pos cihazları okumadı. Temassız veya mail order ile veya EFT ile (diğer başvurduğumuz kiralama şirketi mail order ile işlem yaptı) işlem yapamayacaklarını ısrarlarımıza rağmen söylediler.

Bizi yaklaşık 1 saat boyunca rentalscar.com ve TEB operatörleri ile uğraştırdılar. Fakat fiziksel çekim yapamadıkları için, ki kartımla o gün de dahil başka yerlerden alışveriş yaptım (muhtemelen bilerek çipli alışverişi iptal edip başka işlem yapamayız dediler), böyle bir direnç ve yardımcı olmama hali başıma daha önce gelmemişti. Hem paramız yandı, iptal edemediğimiz için hem de bizi saatlerce boşu boşuna uğraştırdılar. Yeni rezervasyon için, ki daha pahalı fiyata rezervasyon yapmak zorunda kaldık, madem rezervasyon ile ilgilenmiyorlar neden böyle bir yer açmışlar acaba? Mağdur oldum ve şikayetçiyim ama bir şey değişmedi. Ben de hakkım olanı geri alıncaya kadar aklıma her geldikçe gereken yerlere yazmaya ve şikayet etmeye devam edeceğim.

11 Temmuz 2024 17:04 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Ibrahim sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 08:55
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Boycar Rent a Car Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Ek Ücretler

17 Eylül 2024 22:56