Kadir sonuçtan çok memnun

Novacar Araç Kiralama Haksız Kazanç

Kadir
01 Nisan 2024 11:47

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda bulunan Novacar araç kiralama firmasının teslimat sırasındaki dikkatsizliği ve araçtaki sorunu teslimat sırasında fark etmeyip 'Araç sıfır, herhangi bir problemi yok' diyerek aracın içini ve dışını kontrol ettirmeden sadece 3 dakika içerisinde sözleşmeyi imzalatıp göndermeleri büyük bir problem. Aracı teslim etmek üzere geldiğimizde ise teslim ofisinde kimse bulunmuyor ve ofisteki telefon numarasına da cevap verilmiyor. Daha sonra bir personel gelip aracı kontrol etmeye başlıyor. Personel, sanki araçta bir sorun çıkarsa hemen tutanak yazacakmış gibi bir tavırla, aracı incelemeye başlıyor ve tamponun altında bir sürtme olduğunu belirtiyor. Ben aracı teslim alırken altına eğilip bakmadım ve çalışan personel de bakmadı. Sorun çıktığında ise 'Araç altını sürtmüşsünüz' denilerek, benim yapmadığımı söylememe rağmen 2240 TL'lik bir masraf olduğu iddia ediliyor. Otomotiv sektöründe olduğum için biliyorum ki bu hasar çok daha az bir maliyetle giderilebilirken, firma durumu kötüye kullanıyor. Aracı 4 gün boyunca 1070 TL'ye kiraladım ve sanırım onun parasını çıkarmaya çalışıyorlar. Üstelik çıkardıkları 2240 TL'lik masrafı hemen kredi kartımdan çekmeye çalışıyorlar. 'Aldığınız depozitolar ne işe yarıyor?' diye sorduğumda ise personel cevap vermiyor. Kısacası daha önce müşterisi olduğum ve Sarnıç'taki ofislerinden tanıdığım Novacar, havalimanına taşındıktan sonra ofis kiraları nedeniyle bu tür haksız kazançlar elde ediyor gibi görünüyor.

02 Nisan 2024 16:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz
13 Ekim 2024 17:45
"Teşekkürler"
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
21 Mayıs 2024 18:11
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
05 Eylül 2024 19:18
Novacar Fahiş Fiyat Ve Kötü Hizmet Anlayışı.
Novacar Fahiş Fiyat Ve Kötü Hizmet Anlayışı.

Aslan
24 Ağustos 2024 08:26
Novacar Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Güven Sorunu Ve Ücret İadesi Problemi
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Avis Araçta Unutulan Eşyalar İçin Yardımcı Olunmaması

Eda