Abdulkadir sonuçtan çok memnun

Bosch Termoteknoloji Kombi Çok Yüksek Sesle Çalışıyor

18 Kasım 2023 23:41

Bosch Condens 1200 28kw kombi satın aldım. Dinlenme modunda bile aşırı gürültülü çalışıyor. Kombinin max. 53 DB ses seviyesinde çalıştığı belirtilmiş ama yaptığım ölçümlerde 65 DB olduğunu tespit ettim. Yanma olmadığında ise sürekli 53 DB gürültüyle çalışıyor. Ne Yapabilirim Yardımcı olabilir misiniz Bosch Termoteknoloji.
İletişim Bilgisi
a***********@hotmail.com

19 Kasım 2023 10:49 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

21 Kasım 2023 20:01

Teşekkür Ederim

01 Aralık 2023 11:10

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

01 Aralık 2023 11:15

Ama hiç yardımcı olmadınız sizin kendi servisiniz de ses ölçme desibeli yoktur ve kalkıp başka yerden servis gelecek servis ücretini benim ödememi söylüyorsunuz. Demek ki piyasanın en kötü kombisi ve kalitesiz kalitesiz kombisi Bosch'tur.

Yusuf
Yusuf

Merhaba, nasıl bir çözüm bulundu acaba? Bilgi vermeniz mümkünmüdür.

Sevgi
Sevgi

Aynı sorun bende de var gerçekten sinir bozucu bir ses inanın sesinden dolayı aldığım için çok pişmanım. Daha ben bildirmedim sorun olarak ama sorun çözlümüyor demek ki. Bir de sürekli çalışıyor. 16 senelik kombimde hiç böyle bir şey yaşamadım sürekli çalışmıyordu bir de sesi bunun yarısı kadardı ne olacak hiç bilmiyorum. Diğer odadan TV açık olduğu halde duyuluyor.

Abdulkadir

Çözüm Hala Bulunamadı. Ya bu Cihazı çöpe Atacağız ya da Başka Modeller İle Değişim Seçeneği Vermeleri Lazım. Bu Cihazın Sesi İnsanın psikolojisini Bozuyor o Kadar Sesi Kötü. Şayet dışarıda Kullanırsan Hiçbir Sorun Olmaz Ama içeride İse Çok Kötü. Bosch Destek Servisinden Merve Hanım Konu İle İlgileniyor İnşallah Olumlu bir şey Yaparlar.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kombinin Gürültülü Çalışması

02 Aralık 2023 16:11