Bosch Elektrikli El Aletleri Glm 250 Vf Error Hatası

Adem
26 Nisan 2024 19:131.000

Bosch GLM 250 VF lazer metremde cihaz açıldıktan sonra ölçüm tuşuna bastığımda 'error' hatası verip ölçüm yapmamaktadır. Düzeltme şansım nedir, hatanın sebebi anlayamadım ve bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

29 Nisan 2024 10:52 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Adem Bey, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürününüz ile ilgili gerekli incelemenin yetkili servisimiz tarafından yapılması gerekmektedir. Yetkili servis incelemesinin ardından görüşlerini sizinle paylaşacaktır. Size yakın yetkili servis listemizi kontrol edebilirsiniz. Ölçme aletlerimiz için İstanbul da sadece Merkez servisimiz; Bosch Elektronik Servis Aydınevler Mah. İnönü Cad. No:20 Küçükyalı Ofis Park A Blok Kat:B3 34854 İstanbul adresinde hizmet vermektedir. Ankara ilinde ise Milim Teknik servisimiz bu konuda size yardımcı olacaktır. Milim Teknik Kazım Özalp Mah. Hirfanlı Sokak Bedriye Apt. No: 14 06880 Ankara. Bulunduğunuz ilde ölçme aletleri onarımı yapan yetkili servisimiz yoksa ya da size uzaksa; web sitemizdeki online onarım formunu doldurarak, ürününüzün sizden kurye ile alınıp yetkili servisimize onarım için iletilmesini de sağlayabilirsiniz. Yetkin, hızlı ve güvenilir servis hizmetimiz ile size destek vermeye hazırız. Ürünlerimiz ile ilgili tüm sorularınız için Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Bosch Elektrikli El Aletleri Müşteri İletişim Merkezi

Hüseyin
Hüseyin
6 Mayıs 2024 23:01

Adem bey bahse konu error sorunu düzeldi mi? Aynı problem bendeki makinede de mevcut. Acaba nasıl çözdüğünüzü iletebilirmisiniz

Tümünü Gör
Bosch Matkap Delmiyor Servis Zaten Delmez Diyor!

Bosch MatkapDelmiyor Servis Zaten Delmez Diyor!

Burak
Bosch Servis İlgilenmedi!

Bosch Servisİlgilenmedi!

Yusuf
Bosch 135 Bar Yıkama Makinesi Su Giriş Yeri Çıkıyor!

Bosch 135 BarYıkama Makinesi Su Giriş Yeri Çıkıyor!

Danyal
Bosch Elektrikli El Aletleri Yeni Aldığım Ürünün Arızalı Çıkması

Bosch ElektrikliEl Aletleri Yeni Aldığım Ürünün Arızalı Çıkması

Emre
Bosch Elektrikli El Aletleri Sorun Yaşadım Lütfen Yardımcı Olun!

Bosch ElektrikliEl Aletleri Sorun Yaşadım Lütfen Yardımcı Olun!

Onur
Bosch Akülü Vidalama Kıvılcım Atıyor