Hande sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Car Service Şikayeti

30 Ağustos 2023 01:40

02 Eylül 2023 01:54

Bosch Car Service Şikayeti Kia otomatik 2001 model Aracımı yaklaşık 2 ay önce motor yağ yakması ve geri vitese geçişte zorlanması sebebiyle Çanakkale Ades Bosch Car Servise teslim ettim. Motoru rektifiye edeceklerini 15 güne teslim edeceklerini söylemelerine rağmen 40 gün sonunda camı açık içerisi örümcek ağı bağlamış ve toz içinde geri aldım. Geri aldığım aracın motorun rektifiyesi doğru yapılmamış ve artık hiçbir vitese düzgün geçmemekteydi. Sıralı gaz sistemi ve ekran elektriğim çalışmamaktaydı. Deneme sürüşünde araç hararet yaptı. Yeniden rektifiyeye gideceğini söyleyip 10 gün daha aldılar bu kez de aracı düzgün toplamayarak teslim ettiler. (şarj dinamosu alttan vidalanmamış) şarj dinamosu gres yağı vb. Kirletilmiş olduğundan teslim alıp çalıştırdığımda alevlendi ve yandı değiştirmek zorunda kaldım. Aracı ekspertize soktum motorda yağ kaçağı ve yakma halen mevcut. Toplamda ödediğim 34.000 TL ve elimde olduğundan çok daha kötü, çalışan aksamları da çalışmayan bir araba var. Kaba üslup ve tehditkar hallerinden bahsetmiyorum bile.

03 Mart 2025 17:23
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 10:24
Bosch Car Service Arızanın Giderilmesi Olması
Cafer sonuçtan hiç memnun değil

Kahramanmaraş Bosch Car Şikayet Var

09 Eylül 2024 13:05
Alp sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Car Service Araç Servis Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Deneyimi

07 Mart 2024 22:27