Borvo Termal Resort Yalanı İle Kandırılanlar Arasında Ben De Varım

12 Ağustos 2023 11:50

Borvo Termal Resort'tan biz de devremülk alıp yanıltılanlar arasında yerimizi alan mağdurlardanız. Daha kim bilir buraya yazmamış kaç mağdur var. Bir insanda vicdan varsa, Allah inancı varsa, kul hakkına inanıyorsa, öyle veya böyle bir şeyler yapmaya çalışıp projenin en azından belli bir yere gelmesi için uğraşırdı. Çok masum düşüncelerle bu hatayı tespit ettiniz. Bütçeyi kılıfına uyduramadınız. Kardeşim o zaman bu paraları iade edip (faizlerle birlikte) er veya geç herkesin parasını vermeniz gerekirdi. Şu noktadan sonra proje hala devam ediyor diyemezsiniz! Siz apaçık insanları yanılttınız. Tekrar ediyorum, şayet gerçekten vicdani olarak rahatsız olsaydınız, tüm mağdur olanları teker teker arar, durumu izah ederdiniz. Hadi hiçbirini yapmadınız.

Bari tüm mağdurları bilgilendirici açıklamalar yaparak bu durum bu noktaya varmasındaki nedenleri açıklar, özrünüzü her mağdurla teker teker paylaşır, gelişmelerden an ve an bizleri haberdar edeceğinizi belirtirdiniz. Ama sizde gelişme yok ki! Bugün istendiği zaman birkaç ayda kocaman gökdelenler dikilebiliyor. Ama siz bunu istemiyorsunuz. Er veya geç bunun bedelini ödeyeceksiniz!

İsmail sonuçtan memnun değil

28 Mayıs 2024 00:03