Oguzhan sonucu yetersiz buldu

25 Ocak 2024 22:19

Borusan Oto Esenboğa (Satış Danışmanı Ö** D***) satış görüşmeleri sırasında oto kuaför hizmetini de fiyata dahil ederek araç satışını tamamlamıştır. 2024/Ocak ayında kendisiyle yaptığım mesajlaşmalar üzerine, aracımı ikamet ettiğim İstanbul'daki Borusan Oto Samandıra'ya getirdim ve Satış Danışmanı G** K*** ile Oto Kuaför hizmetinden sorumlu Y** Hanım isimli çalışanlarla görüştüm. Araca pasta cila, boya koruma vb. İşlemler yapacaklarını belirttiler (Gerçekte ne yaptıklarını bilmiyoruz, belki sadece yıkayıp teslim ettiler). Araç görece yeni olduğundan pasta cila yapılmasa da olabileceğini ama mümkünse ön tamponun sol köşesindeki çizikleri giderip gideremeyeceklerini sorduğumda, 'Tabii efendim, elbette yaparız.' şeklinde cevap verdiler. Sonradan anlaşıldı ki yüzeysel ve samimiyetsiz bilgiler vermişler. Ertesi gün aracı almaya gittiğimde çizik olan bölümün bariz farklı tonda bir beyaz rengine boyandığını ve çiziklerin derinleştiğini gördüm. (Resimlerini ekledim). 'Neden farklı renge boyadınız ve çizikleri derinleştirdiniz? ' diye sorduğumda, 'Elimizde aynı renk beyaz yoktu, aracı ileride satarsanız zaten kimse tampondaki renge bakmaz.' gibi garip ve kabul edilemez cevaplar vermeye başladılar. İşin içinden çıkamayacaklarını anladıklarında Esenboğa'daki Satış Danışmanı Ö** D** ile görüşmem gerektiğini söylediler. Bu bile tek başına ne kadar özensiz ve sorumsuz olduklarını gösteriyor. Ö** D**'yi aradım ancak ulaşamadım; Borusan İletişim Merkezi'ni aradığımda ise konuya kendilerinin çözüm üretemediğini, mağazaya ileteceklerini belirttiler. Borusan'ın yöneticilerine sormak isterim: 'Elinizde beyaz yerine siyah renk olsaydı siyaha mı boyayacaktınız? ' ya da 'Elinizde araba boyası yerine buzdolabı boyası olsaydı, onu mu kullanacaktınız? ' Madem bu işi düzgün yapamayacaktınız veya elinizde uygun boya yoktu, neden arayıp 'Böyle bir durum var, ne yapalım? ' diye müşterinize danışmıyorsunuz? Kimse sizi zorlamadı. Jest olarak ve fiyata dahil ederek sunduğunuz hizmetin sonucu bu mu olmalı? Bu özensiz, ciddiyetsiz ve samimiyetsiz tutum nedir? Bunun bir sorumlusu yok mudur? Aranızda yüzü kızaracak, halden anlayacak, eğitimli ve en önemlisi görgülü insanlar vardır diye düşünüyorum. Küçük bir jest yaptınız diye, oto kuaförü adı altında ne olduğu belirsiz işlemler yapma ve sattığınız arabayı farklı renklere boyama ve derin çizikler bırakma hakkını size kim veriyor? Tüm hukuki haklarım saklı kalmak kaydıyla çözüm üretmenizi bekliyorum.

25 Ocak 2024 22:31 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup kayıt altına alınarak ilgili birimlerimizle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza en kısa süre içerisinde dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Borusan Oto İletişim Merkezi

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 00:13
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Esenboğa Kullanılmış Araç

07 Şubat 2024 14:13
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Araç Satışı Karşılığında Borusan Oto İlgisizliği

Nurullah
07 Aralık 2023 15:55
Ayıplı Araç Satışı Karşılığında Borusan Oto İlgisizliği
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Borusan'dan Kusurları Belirtilmeyen İkinciel Araç Satışı

07 Şubat 2024 16:03
Fazil sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Oto İstinye'de Bir İx Teslim Hikayesi

18 Ekim 2023 19:19