Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 19:12

İki geceliğine bir oda rezerve ettik, 2 yetişkin ve 4 çocuk (11, 8, 2.5 ve 1 yaşında) için. Odada ise iki tekli yatak ve bir büyük çift kişilik yatak bulunuyordu. Ekstra bebek yatağını eklemiştik, ancak geldiğimiz gün otele almadılar. Neymiş, 3 çocuk gözüküyormuş. Bu şekilde alamayız dediler. Ortada kalan çocuk 2.5 yaşında dedik, aramızda yatacak, bizim için sorun olmaz ama maalesef ikna olmadılar. Bize hiçbir konuda yardımcı olmadılar ve eğer istiyorsanız ekstra bir oda daha verelim, geceliği 90 Euro'ya dediler. İki gecelik 180€ boş yere bizden aldılar. Mecburduk, çünkü diğer büyük oda için zaten 311 Euro ödeme yapmıştık, geri alamazdık. Mecburen aldık ama hiç kullanmadık odayı. Anahtarı aldım, kapıyı kilitledim, iki gün bendeydi. Bundan dolayı mağduruz. Sonra booking.com'da yorum yaptım diye iki gündür arıyorlar, cevap vermedim. Bugün tekrar aradılar, resmen sanki biz suçluyuz gibisine dediler ki (yorumunuz umurumuzda bile değil, dokümanları gönderin kaldırırım o yorumu dediler). Ben de buradan şikayette bulunuyorum. Bir de yorumu kaldırmam için bana para teklif ettiler. Sonra telefon açıp ne yaparsanız yapın, sizin yorumunuz bizi etkilemez gibi cümleler kullandılar. Böyle bir işletmede böyle çalışanlar veya yöneticiler hadlerini bilmeleri lazım.

Ve benimle yazdıkları mesajların hepsini silmişler. Yazıklar olsun size.

Yaşar sonucu yetersiz buldu

21 Haziran 2024 14:04
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 20:24
Booking.com Dan Konaklama Hizmeti İle İlgili Şikayet
Aybars sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 07:02
Booking.com Paramı Alıp Kaçtı
Booking.com Paramı Alıp Kaçtı
bookingcom-parami-alip-kacti-5.pdf
bookingcom-parami-alip-kacti-4.pdf
bookingcom-parami-alip-kacti-3.pdf
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 18:30