Booking.com Midilli Hertz Ön Provizyon İşlemi İptali / Para Hesabıma Dönmedi

28 Temmuz 2024 17:40

Merhaba,

16 Haziran 2024 tarihinde Midilli Adası Hertz ofisinden Booking.com aracılığıyla araç kiraladık. Kiralama ücreti ve sigorta parasını Booking.com üzerinden ödedik. Hertz Midilli ofisine gittiğimizde ise Booking.com sitesinde de belirtilen 650€'luk ön provizyon ücreti talep edildi. Aracı 19 Haziran tarihinde teslim ettik ve bu ön provizyon işleminin iptali ile ilgili olarak tarafımıza bir slip verildi.

Üzerinden çok zaman geçmesine rağmen bu paranın iadesi gerçekleşmedi. Booking.com, Hertz Midilli, Hertz Yunanistan ve bankamla defalarca kez iletişime geçtim. Bir döngü içerisinde hepsi sorun ile ilgili olarak birbirine yönlendirme yaptılar. Nihai olarak hepsi sorunun Hertz Yunanistan tarafından çözülmesi gerektiği konusunda hem fikir oldu.

Hertz Yunanistan ön provizyon işleminin iptal edildiğini ve kendileri tarafından herhangi bir şey yapılamayacağını söylüyor. Ben ise bu ön provizyon iptal işleminin doğru bir şekilde yapılmadığını öngörüyorum. Ödeme işlemini banka kartım üzerimden gerçekleştirmiştim. Bankam herhangi bir şekilde banka kartından kaynaklı bir sorunun yaşanmayacağını teyit etti.

Hertz gibi araç kiralama konusunda en güvenilir firmalardan birisinin böyle bir sorunla bizi karşı karşıya bırakmasına anlam veremiyorum. İnternette de bu sorunla karşılaşan pek çok kişi olduğunu fark ettim. Sorunun en kısa süre içerisinde çözülmesini talep ediyorum.

İyi çalışmalar.

31 Ağustos 2024 16:17
bookingcom-midilli-kiralanan-aracin-baskasina-verilmesi-1.pdf
Kürşad sonuçtan çok memnun

Kürşad
07 Temmuz 2024 15:46
"Sorunum özür dilenerek çözüldü;teşekkürler."
Booking Paramı İade Etmiyor!
Booking Paramı İade Etmiyor!
Seren sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 15:44
Booking Sitesi İletişimsizliği