Berrak sonuçtan hiç memnun değil

Booking.com Dan Kredi Kartım İle Alışveriş Yapılmış! Acil İptal Yardim

Booking.com Dan Kredi Kartım İle Alışveriş Yapılmış! Acil İptal Yardim
21 Ocak 2024 14:32

Booking.com sitesinden 5-6 gün önce rezervasyon yapmıştım. Ancak bu sabah uyandığımda bankamın cep şubesine giriş yaptığımda, benden habersiz kredi kartımdan iki tane işlem yapıldığını gördüm. Bunlardan biri 20/01/2024 23:34 tarihinde 817,2 EUR ve diğeri 20/01/2024 19:23 tarihinde 20.560,35 AED tutarında işlemler. Bu işlemler şu anda bekleyen işlemler kısmında görünüyor. Önce hemen bankamı arayarak kredi kartımı iptal ettirdim ve öğrendim ki Booking.com, bu bekleyen provizyon aşamasındaki işlemleri iptal edebilir. Bu yüzden hemen Booking.com'a ulaşmaya çalıştım ama nafile! Booking.com'a ulaşmak mümkün değil! +442033202671 numarasını aradığımda otomatik sistem, sizden mutlaka bir rezervasyon kodu ve PIN numarası istiyor; ancak bu işlemler bize ait olmadığı için bu kodlar ve PIN'ler bizde yok. Başka türlü de desteğe ulaşamıyorsunuz. Biz de desteğe bağlanabilmek için kendimize ait başka bir rezervasyon numarası ve PIN'ini girdik. Eğer hiç olmasaydı, sırf ulaşabilmek için laf olsun diye bir rezervasyon yapmanız gerekiyor! Neyse, biz sonunda destekten birileriyle görüştük; bize c***************@booking.com diye bir e-posta adresinin olduğunu ve oraya banka dekontlarını mail atabileceğimizi söylediler. Biz de öyle yaptık. Ne oldu biliyor musunuz? 'Bu e-posta adresi artık takip edilmiyor, ancak Müşteri Hizmetleriyle mesaj veya telefon aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.' diye no-reply bir cevap geldi ve başa döndük! Yani ulaşabilsek iptal ettirebileceğimiz, bu bize ait olmayan ve tamamen Booking.com'un benim kredi kartı bilgilerimi çaldırması sebebiyle oluşan bu mağduriyetten çıkamıyoruz. Çünkü Booking.com'a ulaşamıyoruz! Booking.com'dan biri duysun ve yardımcı olsun lütfen!

İptal Edilen Rezervasyonun İadesi Yapılmadı

02 Ocak 2025 16:12
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 01:01
İptal Edilen Rezervasyonun İadesi Yapılmıyor!
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 20:24
Booking.com Dan Konaklama Hizmeti İle İlgili Şikayet
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 23:41

07 Mart 2024 12:15