Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 18:45

Booking üzerinden rezervasyon yaptığım tesise havaalanına indiğim andan itibaren Booking ulaşmaya çalıştım. Adresi bulamadığımı ve yardıma ihtiyacım olduğunu belirttim. Ancak mesajlarıma yanıt vermedi. Telefonla aradığımda ise kaba şekilde bağırarak ben İngilizce bilmiyorum. İtalyanca konuş dedi. Check-in saatinden önce adresi buldum. Kapıda bir tabela olmayacağını belirtmişlerdi. Ancak Daire numarası veya zilde yazan bir ibare de yoktu. Yeniden tesisi aradım yüzüme kapattı. Ben otelin önündeydim ve saat 17.00den önceydi. Çevredeki insanlar bunun hep yaşandığını işletme sahibinin 15.00ten önce kapatıp gittiğini ve insanların Booking ile iletişime geçerek sorunlarını çözdüğünü belirttiler. Ben kapının önündeydim ve halen saat 17.00den önceydi. 17.00dan önce Booking ile iletişime geçtim. Tesisi aradıklarını ve işletme sahibinin İngilizce bilmediğini italyanca bilen bir müşteri temsilcisinin iletişime geçeceğini söylediler. Saat 17.00dan sonra işletme bana benim gelmediğim için rezervasyonu iptal ettiğini söyleyen onlarca mesaj attı. 17.00dan önce hiç yanıt veremeyen kişi. Saatler geçti Booking temsilcisi bana endişelenmemem gerektiğini, gerekirse bana alternatif bir yer ayarlanacağını söylediler. Ancak E**** bey bu durumla ilgileneceğini ve konuşma belgelerini göndermemi istedi. Çünkü kendisi üstleriyle konuştuğunu işletme sahibinin onlara benden check-in için ıd istediğini ve benim göndermediğimi söylediği için iptal ettiğini söylemiş. Ancak zaten ben check-in için oradaydım. Id bilgilerim yanımdaydı ve işletme sahibi yoktu. Saatler geçti. Hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. Bookingden tarafıma 14.00-17.00 arasında checkinimi yapmadığımdan rezervasyonumun iptal edildiğini anlatan bir mail ve mesaj aldım.? Saatler sonra kendime otel buldum. 22.00da kendime bir otel buldum. 4 günlük otel bana 1100 euro'ya mal oldu. Bookingden yaptığım ödemeyi de geri alamadım. Otel faturam yazışmalar WhatsApp konuşmaları Zararımı ve mağduriyetimi giderin.

04 Ekim 2024 18:22

Hiçbir gelişme olmadı dönüş bile yapmadılar

Murat
Murat

Booking iletişim numarasını yazar mısınız, ben iletişime geçecek Türkiye irtibat numarası bulamıyorum.

Gizem
Gizem

İnanılır gibi değil ya. Çok geçmiş olsun :(

Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 20:24

26 Şubat 2024 12:57
Alpay sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 12:17