Buket sonuçtan hiç memnun değil

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Esenyurt'ta Aydınlatma Sorunu: Güvenlik Ve Yaşam Tehlikesi

05 Mart 2024 13:42

İstanbul Esenyurt Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı İnnovia 4 ün üst tarafında bulunan göbekte ve çevresindeki hiçbir sokak aydınlatması aylardır, daha doğrusu 2023 ten beri yanmıyor. Birçok kez arayıp şikayet oluşturmamıza rağmen arıza Bedaş tarafından giderilmiyor. 1 ay önce kadar yaya olarak yürürken karşıdan karşıya geçtiğim esnada farları da yanmayan bir araç tarafından eziliyordum. Bunları da 186 yı arayıp dile getirdiğimiz halde hala arıza giderilmedi. Bunun yanı sıra madde alan kişiler oradaki zifiri karanlıktan faydalanmakta, orayı mesken tutmuş durumdalar. Her hava karardığında korkarak "Acaba bir şey yaşar mıyım" sorusuyla o yolu kullanır olduk. Bunun yanı sıra bir keresinde kaldırımdan yürürken bir şahıs tarafından takip edildim. Adres yine Esenyurt, Atatürk Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı. Bu adreste de sokak aydınlatmalarının tamamı yanmıyor ve onlarca kez aramamıza rağmen aylardır yapılmıyor. Aynı sorun Esenyurt Akşemsettin Mahallesi 302. Sokağın tamamı içinde geçerli.
Ama bu üç adresteki sorunu Bedaş ısrarla çözmüyor.
Sanırım aksiyon alınması için öncelikle başımıza kötü bir şey gelmesi gerekiyor ve bekleniyor...

05 Mart 2024 13:50 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Buket K., Talebiniz ilgili birime iletilmiş olup, gerekli inceleme sağlanacaktır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Buket
Buket
05 Mart 2024 20:01

2023 ten beri müşteri temsilcilerinizden aldığım cevabın aynısını şu an sizden alıyorum. Vermiş olduğum bu üç adresteki aydınlatmalar yanmamaya devam ettikçe paylaşıyor olacağım.

Sayın Buket K., Başvurunuz ile ilgili detaylı inceleme yapıldıktan sonra tarafınıza dönüş yapılacaktır. Sürdürülebilir bir iyileşme sağlanması için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Sayın Buket K., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Demet sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 15:18
Bedaş'ın İhmal Ettiği Sokak Aydınlatma Sorunu
Seda sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 10:05

Bir Yıldır Karanlıkta Kalan Sokak Ve Güvenlik Riski

27 Ekim 2025 10:39
bir-yildir-karanlikta-kalan-sokak-ve-guvenlik-riski-2.jpg
bir-yildir-karanlikta-kalan-sokak-ve-guvenlik-riski-1.jpg
Onur sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 01:14
Gökhan sonuçtan memnun