Muhammet sonuçtan çok memnun

Bnb Daily Finans Mağdurları İçin Tutuklama Ve Yakalama Kararları

21 Aralık 2024 00:21

Tutuklandılar
İ****** S***, N***** S***, M******* S***, A**** D**** B***** A**** Tutuklandı.
Bnb daily finans mağdurlarının bilgisine.
Diğer ortaklar ve para toplayan liderler içinde yakalama kararı çıkarıldı. Mağdur edilen herkesin savcılığa başvurması gerekiyor

07 Ocak 2025 02:43

Bnb daily finans mağdurları

Muhammet
Muhammet
07 Ocak 2025 02:44

Bnb daily finans mağdurları Arkadaşlar hepimiz bu sisteme dahil olduk ve bizim paralarımızı hiç ettiler Kaç gün oldu yazdım emailimi yazdım bana ulaşın dava savcılık dosya numaralarını paylaşayım dedim sadece e devletten CİMER'e yazarak dosyaya dahil olacaksınız Paralarınızı geri almak istemiyor musunuz anlamıyorum ki bir kişi bile henüz bana ulaşmadı

Yorumlar (8)

Vedat
Vedat

Merhaba sorun nasıl çözüldü. Yardımcı olabilir misiniz

Songul

Ankara'dan Bizlerde mağduruz ama avukata Vermiyoruz Para durumundan dolayı İş bitiminde bize Dene para alacak avukat lazım

Duhan
Duhan

Konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar son gelişmelerden haberdar edebilir mi

Azat
Azat

Dosya numaralarını nasıl bulabiliriz yardımcı olabilecek kimse var mı

Sinan
Sinan

Bizde mağduruz aynı olaylardan ama bize verilen bnb daily masallahi var 90 sent den verdiler 5 sentlerde geziyor bizi yönlendiren kisi de haber alınmadığını şu an ne yapacağız kimse bir şey bilmiyor 40 bin dly hesap da bekliyor ucuz olduğu içinde bozdurmadık 1 dolara çıkarsa daha kendimizi düzlüğe çıkacağız

Songul

Öyle bir şey olmaz alım açık satışa kapalı

İsa
İsa

Davaya müdahil olmamız gerek

Emrah
Emrah

Doğruymuş kardeşim hangi mahkeme olduğunu bilsek bizde olalım şikayetçi

Şerafettin sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 19:45

21 Aralık 2024 23:06