Cem sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Araba Satan Borusan

16 Aralık 2023 15:00

25 Ekim'de Adana-Tarsus Borusan bayisinden teslim aldığım ix50 aracım 1300 kilometredeyken 'Sürüşe devam edilebilir tahrik arızası' uyarısı verdi. Klima ve kameralar işlevini yitirdi. Yol yardımını aradığımda yarım saat güvenli bir yere park etmemi, bakın düzelmediyse çekileceğini söylediler. Yarım saat bekleyip araca bindiğimde tüm uyarılar kaybolmuştu. Ancak içim rahat etmediği için bir sonraki gün Tarsus Borusan servisine kontrole gittim. 5-6 saat beklemenin ardından 'Aracınızda şimdilik bir sorun yok, ancak aracınızı bırakırsanız 7-8 günde ancak inceleyebiliriz' dediler. İkame araç talebinde bulundum, ancak garantili ve dün motor tahrik uyarısı vermiş olan araç için ikame araç sağlayamayacaklarını belirttiler. Araç, 14 Aralık Perşembe günü saat 00:09'da kırmızı ışıkta orta şeritte yeşil ışığı beklerken 'Dikkatli sürün, tahrik arızalı, en yakın yetkili servise kontrol ettirin' uyarısıyla karşılaştı ve vites geçişleri sağlamayarak kendini 'P' konumuna aldı. Kırmızı ışığın ortasında kaldım. Gaziantep'teki Erenler'e çekildi aracım, ardından Erenler 11:30'da bana dönüş sağladı. 'Aracınızın yüksek voltaj problemi var, motor değişebilir. İki motoru da indirip bakmamız gerekiyor' dedi. 14 Aralıktan beri aracım Gaziantep Erenler'de bekliyor. Aracın durumu ile ilgili Borusan Erenler'den dönüş sağlanmadı. Beni de o günden beri bir kez olsun arayıp durumla ilgili açıklama yapmadılar. Her gün arayıp ikame araç talep ediyorum ama Borusan, 7 milyonluk aracının arkasında duramayacak ve daha 4000 kilometrede motoru bozulan milyonluk aracı için müşterisine ikame araç sağlayamayacak kadar kötü bir firma. Gerekli mercilere başvurumu yapacağım ve bu olayı yargıda çözeceğiz.

16 Aralık 2023 15:49 (Şikayetten 49 dakika sonra)

16 Aralık 2023 16:10

Dönüş sağladığınızda da ilgili birime söyledik dönüş sağlayacaklar diyeceksiniz zaten bu laflara tokum ben icraat gösterin

Hayal Kırıklığı Yaratan BMW Deneyimi: Sürekli Arızalar Ve İlgisizlik

Emin
25 Ocak 2025 02:27

Sürekli Tekrarlayan BMW X1 Arızaları

Nevzat
12 Eylül 2024 17:51
Emre sonuçtan hiç memnun değil

BMW Elektrikli Araçları Pişmanlığı

Emre