Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Ödememi Yapmıyor.

23 Kasım 2023 21:37

Borusan İstinye şubesinden sıfır kö BMW R1250 GS Adventure motosiklet satın aldım. Süreç güzel geçti teslimatta aksaklıklar olsa da önemsemedim. İlk MTV Borusan tarafından yatırılması gerekiyordu ancak ben ek MTV yatırırken ilk MTV ödemesini de yapmış bulundum. Bu durumu Borusan İstinye şubesine defalarca iletmeme rağmen bir aksiyon alamadım. Sosyal medya üzerinden Borusan firmasına yazınca İstinye şubesinden arandım. Satış temsilcisi arkadaşın bana bir dilekçe göndereceğini ve sonrasında hesabıma yatacağı söylendi. Yaklaşık 2 ay geçmesine ve sosyal medya dahil defalarca yazmama rağmen ödeme yapılmadı. Mesele para ya da miktarı değil, müşterileri olarak zerre miktar önemsememeleri.

24 Kasım 2023 08:53 (Şikayetten 11 saat sonra)

26 Kasım 2023 11:41

Salı günü ödeme yağılacağı söylendi. Gelen paraya bir o kadar saha ekleyip Filistin'e yardım olarak göndereceğim. Benim asıl şikayetim değersiz hissettirilmem.

28 Kasım 2023 21:39

Bugün salı ve bugün söz verdiğiniz halde yine ödeme yapmadınız.

05 Aralık 2023 16:40

Bir salı daha geçti yine hareket yok. Dalga geçtiğinizi anladım artık tamam ama bunu ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olacak. Bunu sağlamak için de elimden geleni yapacağım. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım.

İbrahim
İbrahim

30 salı da geçse hikaye

Abdullatif sonuçtan hiç memnun değil

Abdullatif
28 Temmuz 2023 13:57
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Bmw1250 GS Adv 11.000 Km Motor Mekanik Arıza Ve Değişim Talebi

Recep