Sefa sonuçtan hiç memnun değil

BMW Yüksek Yakıt Basınç Problemi İstop Etmesi

12 Temmuz 2023 17:33

Merhaba BMW 3,16İ 2014 model aracım sürekli yüksek yakıt basınç hatası veriyor ve tekleme yapıp aracı istop ettiriyor. Kapatıp açınca düzeliyor fakat bu problem çok uzun zamandır var. Bu konuyla alakalı kime gittiysem herkes farklı işlem yaptı ve sorunum halen daha çözülmedi Yüksek basınç pompası, Turbo basınç valfi, ateşleme bobini gibi bir çok parçalar değiştirildi ama halen daha problem devam ediyor. Kronik bir problem olduğu belli BMW markasından geri dönüş bekliyorum.

12 Temmuz 2023 18:08 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Yorumlar (5)

Murat
Murat

Bende aynı problemi yaşadım ve tek seferde çözüldü ateşleme bobinleri ve bujiler takım olarak değiştirildi ve yağ bakımı ( yağ filtresi ve yağ değişimi ) ile sorun çözüldü, geçmiş olsun işçilik mlz dahil maliyet 3-5 bini geçmez.

Orkun
Orkun

Yakıt pompası müşürünü değiştir. Tahrik arızası da veriyordur aracın. Benzer sorun bende de vardır. O müşür oksitlenince yapabiliyormuş.

Eren
Eren

Merhaba. Sorunu çözdünüz mü bende de aynı sorun var. Lütfen bilgi verir misiniz

Rıdvan
Rıdvan

Burada sıkıntı BMW firmasında değil işi bilmeyen ustada. BMW bin hatası bu tür firmalardan bayiliği devam ettirmesi

Sefa

Merhaba sorunum çözülmedi çünkü Merter otomol tarafından arandım hasarın 3000 - 50.000 TL arasında olabileceğini şu anda bilemediklerini. Bunu tespit etmek için aracı servislerine getirmem gerektiğini söylediler ve yaklaşık 2 saatlik bir arıza tespit için zaman harcayacaklarını saatlik ücretinde 1800 TL yani 1800x2 = 3600 TL gibi sırf arıza tespiti yapacaklarını söylediler. :) (tabi cümlelerine ekledikleri arızayı firmalarında yaptırılırsa bu rakamı almayacaklarını söylediler ama tabi arıza rakamı belli değil ) Düşünsenize koskoca BMW markası söz konusu ve siz de aynı problemim var diyorsunuz sizin gibi de eminim ki yüzlerce binlerce kişiler de vardır. Araç belli marka belli hata belli kodu belli ama sonuç belli değil çözüm belli değil sizce de çok komik değil mi :) Çok garibime gidiyor. Bu kadar da olmaz dedirtir cinsten o yüzden ben BMW ye aracımı götürüp teslim etmedim. Siz isterseniz götürün kendimi kandırılmış insan yerine koyulmuş hissetmek istemiyorum mesele para da değil dalga geçilmesi.

Harry sonuçtan hiç memnun değil

BMW 3.18i Aracımda Kronik Turbo ve Genleşme Kabı Sorunu

Harry
03 Ekim 2024 16:53
BMW 3.18i Aracımda Kronik Turbo ve Genleşme Kabı Sorunu
Alican sonuçtan çok memnun

BMW 116 İ Kronik Buji, Bobin Ve Yap Kaçağı Sorunu

Alican
20 Haziran 2023 20:16
"Bursa Teknik oto 1 bayii hızlı bir şekilde iletişime geçip ücretsiz olarak arıza tespiti yaptılar, Ön camdaki problemli olan plastik aksamı değiştirdiler. Servis yetkilisi Emre bey başta olmak üzere tüm BMW Teknik oto çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum."
Özkan sonuçtan çok memnun

BMW Yağ Ölçmeme Arızası