Özkan sonuçtan çok memnun

BMW Yağ Ölçmeme Arızası

BMW Yağ Ölçmeme Arızası
Özkan
29 Aralık 2023 16:32

BMW 1.16 aracımda motor yağ seviyesi ölçülemiyor. Yüzde on beşe geldiğinde kendiliğinden iptal oluyor. Ölçüm yapılamıyor, acil yardım istiyorum. Nasıl bir araç ki, böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım? Aracım 2014 model, 136.000 km'de ve alalı 1,5 yıl oldu. Kronik hatalar birbiri ardına devam ediyor.

29 Aralık 2023 16:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yorumlar (5)

Recep
Recep

Bende de aynı sorun var yüzde 15 e gelince kendi kendine iptal ediyor ölçümü neden olabilir bana yazar mısınız

Ömer

Özkan bey merhaba, aynı sorun bende de var. Sensör, müşür, ne denediysek olmadı. Siz sorunu çözebildiyseniz nasıl çözdünüz? Yazılımsal bir problem ya da motor ile ilgili bir sorun olabileceğini söyledi ustalar ama hala sonuç alamadık.

Ömer

Kartelin içinde bir yağ basınç valfi var yaklaşık 8-9bin liralık bir parça. O valf bozulmuş, değiştirince sorunum düzeldi. Bilginiz olsun arkadaşlar. Birebir aynı olmasa da parçanın resmini bulup attım, hemen hemen aynısı. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür.

Berat
Berat
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorun benim aracımdada var bir çözüm buldunuzmu

Buğra
Buğra
Şikayeti Çözüldü

Hocam Selamlar sorunu nası çözdünüz

BMW 1.16 Motor Yağ Seviyesi Sorunu: Kronik Hatalar Devam Ediyor!

Şahincan
27 Ocak 2025 19:04
BMW 1.16 Motor Yağ Seviyesi Sorunu: Kronik Hatalar Devam Ediyor!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

BMW Yağ Ölçme Arızası

28 Şubat 2024 23:38