Eren sonuçtan çok memnun

BMW Yedek Parça Ve İkame Araç

Eren
29 Temmuz 2023 23:16
Eren'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri ilişkileri yöneticisi Duygu Hanım ve müşteri temsilcisi Eyüp beye teşekkür ederim”

Merhaba;

2017 yılından itibaren BMW kullanıcısıyım. Şu an da 34 adk 60 plakalı 2018 model X1 marka araç sahibiyim. Aracımın bakımlarını Kosifler Bostancı da yaptırmaktayım. Nisan ayında servisinize yaklaşık 80.000 TL civarında lastik ve bakım ücreti ödedim. Üzerinden 2 ay geçtikten sonra 8 Temmuz da aracım ‘şanzıman yağı değişim uyarısı verdiği için randevu birimini aradım. Tarafıma 26.07 tarihine randevu verildi. Aracı Kosifler Bostancı servisine bıraktıktan sonra tarafıma geri dönüş yapılarak aracın yağının Türkiye de olmadığını Almanya dan geleceği içinde araç teslim süresinin 2 haftayı bulabileceği bilgisi verilmiştir. Yani Aracım yaklaşık 5 hafta serviste kalacak. Parçanın Türkiye de olmaması benim sorunum olduğunu düşünmüyorum. Ben aradı alırken 4 -4 lük servis ve satış garantisi sunarak aldım. Aldığım servisin karşılığınıda fazla fazla ödüyorum. ( dışarıda 10.000 TL ise servis bedeli size 50.000 TL ödüyorum ) Madem ufak bir yağ sorunu bile 2 haftada çözülecekse neden Türkiye pazarında varsınız. Küçük bebeğimin olması be işe Araf’ımla gidip gelmem sebebiyle şu anda son derece mağdurum. Benden kaynaklanmayan bir bekleme tarafıma önerildiği için Acilen tarafıma ikame araç verilmesini talep ederim. Aracım şu an da serviste sadece Türkiye de parça olmadığı için bekliyor. Ciddi derecede mağdur oldum. Yardımlarınızı rica ederim. Böyle bir konuda sizi rahatsız ettiğim için kusura bakmayın.

Saygılarımla

İletişim 0543********28

iPhone’umdan gönderildi

30 Temmuz 2023 00:13 (Şikayetten 57 dakika sonra)

09 Ağustos 2023 16:46

Değerli Eren K., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

Eren
09 Ağustos 2023 16:51

Didem sonucu yetersiz buldu

BMW Müşteri Memnuniyetsizliği Ve İlgisizliği.

Didem
25 Haziran 2024 10:44
Sefa sonuçtan çok memnun

Sefa
10 Mayıs 2024 15:18
"Kosifler Otomotiv'den tarafıma bugün dönüş sağlandı. Yardımcı olacaklarını bildirdiler. Şikayetvar ailesine ve tarafıma dönüş sağlayan firmaya teşekkür ederim."

BMW İx2 Aracımın Uzun Süreli Servis Bekleyişi Ve Mağduriyetim

Yavuz
26 Eylül 19:39
bmw-ix2-aracimin-uzun-sureli-servis-bekleyisi-ve-magduriyetim-1.jpg
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
10 Ocak 2024 16:44
"İkame araç sorunum hızlıca çözüldü. Öncelikle bu hizmeti sağlayan Borusan'a çok teşekkür ederim. Kosifler Oto Bostancıdan Yiğit Beye, Güliz ve Duygu Hanıma. Borusan'dan Serpil Hanıma yardımları için ayrıca teşekkürlerimi sunarım."