Nurettin sonuçtan memnun

BMW Ön Cam Fitili

BMW Ön Cam Fitili
10 Eylül 2024 12:40
Nurettin'in Teşekkür Mesajı
“Parçayı değiştirdiler 1 hafta içerisinde hallettiler her şey için teşekkürler ederim ama au otomotiv işçilik anlamda beğenmedim aracın dışı yağ bir şekilde aldım”

BMW 116d 2015 model aracımın ön cam fitilleri deforme olmuş durumda. Gün geçtikçe parçalanıyor, dökülüyor. Araç içerisine su aldığında daha büyük sorunla karşılaşacağım. Bu sorunun kullanıcıyla alakalı bir durum olmadığını, kronik bir sorun olduğunu öğrendim ve Borusan Türkiye'nin sorunumun çözümü için gerekli desteği göstermelerini rica ediyorum

10 Eylül 2024 12:46 (Şikayetten 6 dakika sonra)

16 Eylül 2024 14:09

Değerli Nurettin Ü., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

20 Eylül 2024 15:12

21 Eylül 2024 23:51

Raşit sonuçtan çok memnun

Raşit
07 Eylül 2024 19:22
"BMW markasını tercih ettiğim için çok memnunum. Au otomotiv müşteri memnuniyeti konusunda BMW markasını çok iyi temsil etti. Yaşadığım sorunla ilgili en başından beri titizlikle ilgilendiler çok kısa sürede çözüme ulaştırdılar. Au otomotiv ve Esra Hanıma çok teşekkür ederim. Teşekkürler Borusan"
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
01 Mart 2025 16:30
"Burmot Nilüfer/Bursa - Borusan yetkili servisinde çalışan ve konu ile destek veren yetkililere teşekkür ederim. Aracım üzerinde tespit yapıldı ve cam fitili ürününün sipariş edileceği haberi verildi."
Eser sonuçtan çok memnun

Eser
03 Haziran 2025 19:41
"İlgi alaka için teşekkürler"
Talha sonuçtan çok memnun

Talha
20 Ağustos 2024 11:48
"BMW bu konu hakkında çok ilgili davrandı teşekkür ederim"