BMW G20 Lcı 2023 Model Connected Drive Sorunu

26 Şubat 2024 23:10

Ocak 2024 te 2023 model G20 lcı aldım. Connected drive konusuyla ilgili BMW Türkiye ye 2 soru yönelttim.
1. Bizim araçlarımızda sim var mı? Connected drive altyapısı mevcut mu?
2. 2023 model aracımda bu özelliği kullanabilecek miyim?

Son soruya cevap olarak çalışmaların devam ettiğini gelişmelerin duyurulacağı söylendi. Bayiyi aradığımda Mart sonundan itibaren satılacak araçlarda bu özelliğin kullanılabileceği önceki araçlar için bir bilgi olmadığı söylendi.
Kendi aracımla ilgili 1. Soruya ise bizde bilgi olmadığı için cevap veremiyoruz denildi. Yani BMW Türkiye sattığı araçta Connected drive altyapısı ve sim var mı sorusunun cevabını bilmiyor veya bilgi vermek istemiyor. Devlet sırrı sormuyorum sattığınız aracın ki şasi numarası belli donanımını soruyorum.

--> Bu konuda bilgilendirilmek istiyorum. Aracımda sim ve Connected drive altyapısı var mı?

Ayrıca Volvo, Tesla bu sorunu çözdü ve araç sahipleri benzer özelliklerden faydalanıyor. Demek ki çözüm yolu belli.

--> 2024 Mart üretimi araçlarda bu özelliğin sunulacak olup 2024 Ocak ta teslim aldığım araçta kullanılamayacak olma ihtimali kabul edilebilir bir şey değil. 2024 ilk aylar ve önceki modeller için yapılan çalışma hakkında bilgilendirilmek istiyorum.

27 Şubat 2024 08:40 (Şikayetten 9 saat sonra)

29 Şubat 2024 08:52

2 gündür bekliyorum BMW ilgilisi arayacak dendi ama arayan yok

03 Mart 2024 20:05

5 gün geçti ve hala bir yetkili arayıp bilgi vermedi. Bu arada biz BMW sahipleri olarak bir imza kampanyası da başlattık. Bu şimdilik aramızda ama bütün sosyal mecrada yayacağız bu cevap vermemezlik, ilgisizlik devam ederse https://chng. İt/GQjhqytWfr

03 Mart 2024 20:10
bmw-g20-lci-2023-model-connected-drive-sorunu-2.jpg
bmw-g20-lci-2023-model-connected-drive-sorunu-1.jpg

5 gün geçti ve hala bir yetkili arayıp bilgi vermedi. Bu arada biz BMW sahipleri olarak bir imza kampanyası da başlattık. Bu şimdilik aramızda ama bütün sosyal mecrada yayacağız bu cevap vermemezlik, ilgisizlik devam ederse change.org da Connected drive olarak aratın arkadaşlar. İmzalayın ve paylaşın.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

BMW Connected Drive Özelliği Hayal Kırıklığı

Abdullah
02 Şubat 2025 12:50
Serdar sonuçtan memnun değil

BMW Connected Drive Özelliği Kullanılamıyor: Müşteri Memnuniyeti Sorgulanıyor

Serdar
26 Şubat 2025 16:06
Can sonuçtan hiç memnun değil

Can
07 Mart 2024 19:34