Levent sonuçtan çok memnun

03 Ocak 2024 15:04
Levent'nin Teşekkür Mesajı
“BMW Bostancı Kosifler Oto'ya çok teşekkür ederim, şikayetimin ilk 15 dakikasından itibaren hızlıca telefon bağlantısına geçtiler ve arabamdaki parçaların ücretsiz bir şekilde yenisiyle değiştirilmesi için randevu oluşturuldu, bu hizmet için çok teşekkür ediyorum...”

BMW 2015 model 420d Coupe Cabrio aracımın sağ ve sol kapı kollarındaki plastikler eridi ve yapış yapış oldu. Elle temas edildiğinde yapışan bir madde ile karşılaşıyorum ve kapıyı açarken ve kapatırken tutmak zorunda kalıyorum. Bu durumu, BMW'yi satın aldığım yere sorduğumda, ücret karşılığında değiştirebileceklerini söylediler. Ancak yıllardır BMW kullanıcısı olarak, arabanın en temel parçalarından biri olan kapı kolu plastiğinin kullanım hatası olmadığını düşünüyorum ve bu durumla firmanın ilgilenmesini rica ediyorum.

03 Ocak 2024 14:54

BMW 2015 yılı 420d Coupe Cabrio aracımın sağ ve sol kapı kollarındaki plastikler eridi ve yapış yapış bir malzemeyi tutmak zorunda kalıyorum, aracımı aldığım Bostancı Kosifler servisi bunun ücreti karşılığında değiştirilebileceğini söylüyor. Arabanın en temel malzemesi olan kapı kolunun plastiğinin erimesiyle ilk kez karşılaşıyorum ve bunun firma tarafından ücretsiz karşılanmasını talep ediyorum

Ek
03 Ocak 2024 15:12 (Şikayetten 8 dakika sonra)

03 Ocak 2024 16:50

BMW Kosifler Bostancı servisi tarafından ivedilikle telefonla aranıp randevu verildi. Araç muayenesi sonrası gelişmeleri buradan tekrardan sizlerle paylaşacağım

04 Ocak 2024 19:08

Mehmet sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2024 12:16
"Evet. Şikayetimde belirttiğim aracımın sorunuyla ilgilenen tüm BMW çalışanlarına (müşteri hizmetleri yetkilisinden servis yetkilisine kadar) çok teşekkür ediyorum. Çok kısa sürede hiç strese sokmadan sorunu giderdiler. Hepsi çok kibar ve profesyoneller. BMW ye de yakışan bu. İyi çalışmalar ve bol kazançlar diliyorum."
Dilara sonuçtan çok memnun

Dilara
08 Ağustos 2024 17:43
"Problemimizle ilgili hızlı bir şekilde aksiyon alındı, hemen iletişime geçildi her sorumuzu açıkça yanıtladılar ilgilendikleri için teşekkür ederiz ( özlem hanımın ilgisi için de teşekkür ederiz)"
BMW Kapı Kolu Eridi
BMW Kapı Kolu Eridi

Berkcan
28 Ağustos 2024 14:48
Dursun sonuçtan çok memnun

Dursun
02 Eylül 2025 03:57
"Emeği geçen tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederim, Saygılarımla, Dursun Korkmaz"
Hayrettin sonuçtan çok memnun

Hayrettin
08 Mayıs 2024 12:40
"Teşekkürler"
BMW 320 İed M Plus Aracımın Kapı Kolları Eridi.
BMW 320 İed M Plus Aracımın Kapı Kolları Eridi.