Kamil sonuçtan memnun

BMW 320i 2022 Model

13 Haziran 2023 22:18
Kamil'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Avcılar Borusan otodan aldığım sıfır araç BMW 320i 2022 model maalesef sorunlu çözülemiyor sürücü desteği kısıtlı arızası alıyorum ve bu arıza yaya algılama çarpışma önleyici park desteği ve ses sistemini kapatıyor kullanamıyorum 1 parça için 5 ay serviste bekledi araç parça geldi. Değişti ve sorun devam ediyor. Şu an tekrar serviste ve kaç ay kalacağı belli değil. Aracı ilk aldığım günden itibaren bu sorunu var fabrika hatalı.

13 Haziran 2023 22:24 (Şikayetten 6 dakika sonra)

01 Ağustos 2023 10:17

Değerli Kamil S., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

23 Ağustos 2023 10:45

Teşekkür ederim arıza giderildi

14 Mayıs 2024 23:02

Teşekkür ederim

Zeki
Zeki

Merhaba benim aracımdada böyle olmuştu ilk bayiden çıktığında plaka aşağıya yakın takıldığı için radarı kapatıyordu bu hata veriyordu, plakayı sökünce düzelmişti, belki bu değildir dostum ama söylemek istedim

Askın sonuçtan çok memnun

Askın
25 Aralık 2023 14:32
"Borusan Otomotiv en hızlı şekilde irtibata geçti benimle ve ürünü yenisi ile hemen değiştirdi. Umarım aynı sorunu yeniden yaşamayacağım. Teşekkürler..."
Kahan sonuçtan memnun

Kahan
28 Ağustos 2023 21:11
"İlginiz için teşekkürler"
Emre sonuçtan hiç memnun değil

BMW 320i'de 54.000 Km'de Diferansiyel Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti Şoku

Emre