BMW 2023 Model 4.20i Akü Arızası

Ali
07 Ocak 2024 16:01

Merhaba, 2023 model 4.20i BMW aracımı Borusan Oto'dan aldım ve şöyle bir sorunla karşılaştım. Aldığım araç 'akü değiştirin' arızası veriyor. Kosifler Oto'yu aradığımda, 'Aracınızı sürekli kullanmadığınız için' şeklinde bir yanıt aldım ve akü değişiminin ücretli yapılabileceği belirtildi. Ancak bu araç garantili ve 10.000 km'de. Diğer markaların en basit modelleri bile bu tür durumları garanti kapsamında çözüyor. Bu nedenle akünün garantili bir şekilde değiştirilmesini talep ediyorum. Lütfen konu hakkında geri dönüş yapılmasını rica ediyorum. Aksi takdirde hukuki yollara başvuracağım. Tel: 0535*****21

07 Ocak 2024 20:41 (Şikayetten 4 saat sonra)

24 Ocak 2024 20:05

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

BMW 3.20 Sedan Akü Arızası

06 Ekim 2023 14:10
Cemre sonuçtan çok memnun

BMW Akü Değişim Ücreti Talebi

Cemre
30 Kasım 2023 17:33
"Akü değişimi ücretsiz yapıldı. Müşteri temsilcimiz çok güzel ilgilendi. Teşekkürler"
Gokalp sonuçtan hiç memnun değil

BMW 420i 2023 Akü Arızası. Borusan Özgörkey Garantiden Değiştirmiyor.

Gokalp
05 Temmuz 2024 15:02
BMW 420i 2023 Akü Arızası. Borusan Özgörkey Garantiden Değiştirmiyor.
Resul sonuçtan çok memnun

Resul