Mehmet sonuçtan çok memnun

Acil Çağrı Sistemi Sorunu

27 Aralık 2024 17:05
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“İlgi alaka için teşekkürler”

BMW 5.30 xDrive aracımı yeni aldım ve şu an ekranda 'Acil çağrı sistemi mevcut değil' yazısıyla karşılaştım. Ekrandan gitmiyor, uzaktan yardım sağlanabiliyor mu? Daha önce karşılaşmadığım bir arıza işaretidir. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden iyi çalışmalar dilerim.

27 Aralık 2024 17:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Ocak 2025 13:21

Değerli Mehmet G., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

14 Ocak 2025 16:56

22 Ocak 2025 09:38

İlgi alaka için teşekkürler

Arda sonuçtan çok memnun

Arda
25 Ekim 2023 11:36
"İlginiz alakanız için teşekkür ederim. Büyük bir markaya yakışanı yaparak bizlere yardımcı oldunuz"
Burak sonuçtan hiç memnun değil

BMW G30 Acil Çağrı Sistemi Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Burak
28 Şubat 2025 13:20
BMW G30 Acil Çağrı Sistemi Sorunu Ve Servis İlgisizliği
Çağatay sonuçtan çok memnun

Çağatay
31 Ağustos 2023 17:03
"Hüseyin Beye teşekkür ederiz"
BMW Acil Çağrı Sistemi Arızası
Dogan sonuçtan hiç memnun değil

Dogan
15 Mart 2024 01:32
BMW (2017 G-30) Acil Çağrı Sistemi Problemi!
Turgay sonuçtan çok memnun

Turgay
14 Şubat 2024 12:31
"BMW bu konuda kendini aşmış daha şikayetim yayınlanır yayınlanmaz BMW genel merkezinden arandım Konya yetkili servise bilgi veriyorum sizi arayacaklar dendi ertesi gün köprülü BMW servisinden arandım ve bilgilendirildim. Buradan BMW genel merkezine Konya yetkili bayii köprülü otomotiv e servis görevlisi mustafa beye yardımlarımdan dolayı teşekkür ederim"