Nurullah sonuçtan çok memnun

2015 BMW 1.16 Joy Plus Kayış Sesi

16 Ağustos 2024 15:12

BMW 1.16 d aracımda kayış sesi çok rahatsız ediyor. Yaklaşık 6 ay kadar önce kasnak ve kayışı değiştirdim, ses yine gelmeye başladı. Klimayı açınca ses çoğalıyor, bu durumdan çok rahatsızım. BMW kullanıcısı olarak yollarda kayış sesi ile gezmekten utanıyorum. Etrafımdaki insanlar 'Şuna BMW'ye biniyorsun, araba kuş gibi ötüyor' gibi söylemlerden çok rahatsız oluyorum. Severek bindiğim aracıma kontağına basıp binmek içimden gelmiyor.

16 Ağustos 2024 15:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Ağustos 2024 17:46

BMW den sizleri arayacağız diyerek dönüş yaptılar ama daha aramadılar sonuçlanan bir şey yok

27 Ağustos 2024 14:22

Değerli Nurullah Ç., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
01 Eylül 2024 18:07
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
01 Ağustos 2024 22:34
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
11 Ağustos 2023 11:40