Blaupunkt Dikey Şarjlı Süpürge

Blaupunkt Dikey Şarjlı Süpürge
25 Ekim 2023 22:419.538
Doğan'ın Teşekkür Mesajı
Çok teşekkür ederim Burhan bey çok ilgilendiniz sağ olun

1 hafta önce Aydın Söke Novada awmdem blaupunkt dikey şarjlı süpürge aldım şarjı dolduruyorum Çalışıyor 30 saniye sonra kapanıyor. Mağdur olduk. Mağazaya gittim üstüne para verip üst modelini almak için değişim talep ettim servisin belge vermesi lazım dediler. Acilen mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Alman şirketi dedim güvendim ilgilenilmesini rica ediyorum

6 Aralık 2023 16:07 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletmenizi rica ederiz. Blaupunkt ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

6 Aralık 2023 16:19

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

7 Aralık 2023 11:57

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Çağrı merkezimiz arayarak iletebilirsiniz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

Doğan
7 Aralık 2023 12:04

Çok teşekkür ederim Burhan bey çok ilgilendiniz sağ olun

10 Kasım 2023 14:56

08503460822 buradan ulaşabilirsiniz bende aynı sorunu yaşadım gönderdim bugün servise ürünü

Blaupunkt A30T Dik Süpürge İlgisiz Müşteri Hizmetleri

30 Ağustos 2024 23:231.906

Merhabalar yaklaşık 8 ay önce blaupunkt A30T şarjlı dik süpürge aldım. Bataryası arızalandı şarj alıyor görünüyor fakat ...

2 Destek

Tümünü Gör
Blaupunkt Motorda Ses Ve Kısa Zamanda Kapanma Şikayetim!

Blaupunkt MotordaSes Ve Kısa Zamanda Kapanma Şikayetim!

Yusuf
Blaupunkt Dik Süpürge Hüsranı!

Blaupunkt DikSüpürge Hüsranı!

Nesrin
Blaupunkt Şarjlı Robot Süpürge Sıkıntısı!

Blaupunkt ŞarjlıRobot Süpürge Sıkıntısı!

Fayık
Blaupunkt Lütfen Acil Olsun

Blaupunkt LütfenAcil Olsun

Salih
Blaupunkt Süpürge Orta Yerinden Kırık

Blaupunkt SüpürgeOrta Yerinden Kırık

Blaupunkt Motor Ve Süpürge Ucu Arızalandı, İkisi De Çalışmıyor!

Blaupunkt MotorVe Süpürge Ucu Arızalandı, İkisi De Çalışmıyor!

Atakan