Sity Token Yatırımında Büyük Kayıp Ve Delist Sorunu

Sity Token Yatırımında Büyük Kayıp Ve Delist Sorunu
14 Aralık 2024 17:38

Bitexen coin olan Sity token aldım. Tam 2.995.857.43 çok hızlı bir düşüş yaptı. Param 114 binden komik rakamlara indi. Düzeleceğini düşündüm ve hem işim gereği hem de internetimden dolayı 5-6 gün giremedim ve bugün gördüm ki bakiyem 200 TL gibi bir rakam. Onu bile çekemiyorum çünkü coin delist olmuş. Kasım ayında açılan coin paraları toplayıp kayboldu. Hani düşmesi bir şey değil, satmayı kapatmışlar, token silinmiş.
Daha önceden de böyle internetten mahkemelik olmuştum, komik rakamlardan iş yaparken. Adam hala içeride, 4 yıl verdiler. İnternet suçları paraya dönüşmüyor, o yüzden mahkemeye vereceğim. En az 6 ay, maksimum 5 yıla kadar içeriden çıkılmıyor. Zararım çok fazla 114 bin TL ve peşini bırakamam. Yardımcı olmanız için yazıyorum.

profile profile
14 Aralık 2024 17:56 (Şikayetten 17 dakika sonra)
Esra
14 Aralık 2024 18:01

Verdiğiniz cevap bir çözüm değil yaptığınız dolandırıcılığın kılıfı 1 hafta girmediğim uygulamada param ortadan kayboldu ve çözüm istiyorum

Esra
16 Aralık 2024 13:08

Bakınız ortada 3 milyonluk bir coin var duyurularda paylaştığınız için yırtamazsınız o kadar referans getirdim kaç yıldır sizinleyim daha önce de çok kaybettim tamam düştü çektim kaybettim ama coinlerin delist edilip sıfıra indirilmesi bu başka bir boyut globale aktarın veya başka bir coine çevirin sity coinlerimi kabul ama hiçbir şey yapmazsanız işi gücü bırakıp bu konuyla uğraşacağım dönüş bekliyorum.

Osman

Umarım olumlu bir dönüş alırsın. Aynı şekilde 140.00 TL Gibi benimde bir zararım söz konusu ama bu konu hakkında olumlu bir dönüş olmuyor. Bize de kayıp ve mağduriyet kalıyor.

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Bitexen'de Sity Token Mağduriyeti Ve Çekim Sorunları

Sedat