Erdem sonuçtan çok memnun

Bissell Türkiye Halı Yıkama Makinesi Su Kaçırıyor, Çözüm Yerine Ücret Talep Ediliyor

02 Kasım 2024 03:06
Erdem'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri ulaştı ürünü kargolamamı istediler değişim yapacaklar ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.”

26.12.2023 tarihinde Trendyol satıcısından bissell markalı halı yıkama makinesi aldım. Ürünün daha senesi dolmadan yıkama tankında deforme oluştu ve su kaçırmaya başladı. Servisle iletişime geçtiğimde sıcak su kaynaklı olduğunu haznenin değişmesi gerektiğini söylediler.

1000 TL ücret talep ettiler. Kalt elektronik ticaret anonim şirketinin IBAN'ını paylaştılar. Çözüm odaklı değiller. Eksperini yapmadan görsele bakıp ücret talep ettiler. Bu markayı ünlü süpürge markası gibi iyi bir marka sanıyordum fakat bu yaşadığım olaydan sonra kesinlikle bir daha tercih etmem.

08 Kasım 2024 15:21

28 Ocak 2025 10:09 (Şikayetten 2 ay sonra)

Şikayeti Çözüldü

Benim ürünümü de bugün verdim kerem bey halletti çok şükür

Şikayeti Çözüldü

Bissell den dönüş oldu mu acaba benimde dik süpürgemde sorun oluştu ücretli yapacaklarını söylediler şikayetim yayımlanmadı daha onu bekliyorum servise göndermek için

Erdem

Evet dönüş oldu kargo yapacağım yarın su tankını

Engin sonuçtan çok memnun

02 Ocak 2025 03:50
"Bissell halı yikama makinemle ilgili sorunlar garanti kapsamında giderilmiştir harici olarak ürünüm garantiden geldikten sonra bugün sıfır su haznesi gönderilmiştir makinenin bütün sorunları garanti kapsamında giderilmiştir bendeki problemli temiz su haznesini gün içerisinde müsaitlik durumuma göre kendilerine kargo ile gönderimini sağlayacağım bissell Türkiye'ye ilgileri alakaları için teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim"
Sena sonuçtan çok memnun

29 Mayıs 2025 01:41
"Yetkili kişi beni hemen aradı. Sonuçtan memnunum, çabucak ilgilendiler, ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum teşekkür ederim sorunum çözüldü."