Bissell Halı Yıkama Makinesi: Kalitesiz Plastik Parçalar Ve Yüksek Servis Ücreti

20 Aralık 2024 10:474.981
Kübra'nın Teşekkür Mesajı
İlginiz için teşekkürler

Evimde arkadaşlarıma resmen tanıtım yapıp övdüğüm Bissell ProHeat 2X halı yıkama makinemin plastik kısımları her kullanım sonrası elimde kalıyor. Müşteri hizmetleri benden 4500 TL ücret talep etti. Kesinlikle benim hatam değil, çok dikkatli kullandım. 1 sene dolmadan 2 kere servise gitti. Servis dönüşü 1 kere kullandım ve yine çatlaklar oluştu. Makinenin temizlemesine lafım yok ama plastiği çok kalitesiz ve mağdur ediliyorum.

Kübra
20 Aralık 2024 15:59

İlginiz için teşekkürler

28 Ocak 2025 11:19 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhabalar Kübra Hanım, Bissell Türkiye olarak, yaşadığınız deneyimi ve bizimle paylaştığınız geri bildirimleri son derece kıymetli buluyoruz. Şikayetinizin ardından çözüm odaklı bir şekilde ilerleyerek tüm sorunları çözüme kavuşturduğumuza inanıyoruz. Sizin için özel olarak gerçekleştirdiğimiz memnuniyet değerlendirmesi kapsamında, deneyiminizle ilgili düşüncelerinizi yeniden almak istiyoruz. Sizlerle yeniden iletişime geçerek memnuniyet seviyenizi öğrenmek ve varsa öneri ya da geri bildirimlerinizi dinlemekten mutluluk duyarız. Bize ileteceğiniz her görüş, hizmet kalitemizi daha da iyileştirmek adına yol gösterici olacaktır. Saygılarımızla, Bissell Türkiye

Sürekli Arızalanan Halı Yıkama Makinesi Mağduriyetimi Artırıyor

23 Eylül 2025 18:531.968

"Müşteri temsilcimiz çok ilgiliydi sorunum çözüldü. Firmanız ürününüz sorunlu olmasına rağmen yine de müşteriyi mağdur etmedi. Bu sebepten farklı bir markaya yonelmiyorum. Teşekkür ederim🙏"

2 Ocak 2025 03:509.106

"Bissell halı yikama makinemle ilgili sorunlar garanti kapsamında giderilmiştir harici olarak ürünüm garantiden geldikten sonra bugün sıfır su haznesi gönderilmiştir makinenin bütün sorunları garanti kapsamında giderilmiştir bendeki problemli temiz su haznesini gün içerisinde müsaitlik durumuma göre kendilerine kargo ile gönderimini sağlayacağım bissell Türkiye'ye ilgileri alakaları için teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim"

Bissell Halı Yıkama Makinesi: Yüksek Fiyatlı Kayış Sorunu

25 Mart 2025 23:293.641

"Kısa sürede benimle iletişime geçip yeni bir kayış gönderildi şikayetin cevapsız kalmaması sorunun giderilmesi güzel. Ama yinede bu soruna daha iyi bir çözüm bulunmasını isterim. Teşekkürler..."

Bissell Halı Yıkama Makinesi: Yüksek Fiyatlı Kayış Sorunu

Halı Yıkama Makinesi Hayal Kırıklığı

30 Mart 2025 01:133.729

"Sorunum çözüldü ürün servisten tamir edilip gönderildi şimdilik sıkıntı yok gibi hediye ler için de ayrıca teşekkür ederim 🙏🏼"

Tümünü Gör

Nahide
Bissell Halı Yıkama Makinesi 2 Kullanımda Bozuldu

Bissell HalıYıkama Makinesi 2 Kullanımda Bozuldu

Melisa
Bissell Türkiye Dikey Süpürge Parçası DÜşüyor!

Bissell TürkiyeDikey Süpürge Parçası DÜşüyor!

Kader

Öne ÇıkanKonular