Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

Bisan Bisiklet Ve Teknik Servis Sorunları

11 Ağustos 2024 15:37

Bisan bisiklet ve Bisan yetkili teknik servis konusunda şikayetçiyim. Bir hafta önce Bisan marka bisiklet aldım fakat vitesler düzgün çalışmıyor, pedal da neredeyse 40 derecelik boşluk var ve arka teker sanıyorum ki jantın yamuk olmasından kaynaklı 8 çiziyor.

Teknik servise gittim, boş boş yüzüme bakıp sorunun ne olduğunu sormadan çırağına iki vida sık gönder dedi. Ben de oradayım, duyuyorum. Sorunlarımı anlatmaya çalıştığımda dinlemeden 'Her bisiklette olur. Düzelir, düzelmezse bir ay sonra gel' dediler. Bisan pişmanlık sanırım. Bu arada Niğde merkez teknik servisinizi değiştirmenizi öneririm. Aksi halde çok müşteri kaybedebilirsiniz. Bisikletim konusunda değişiklik ya da iade talep ediyorum.

17 Ağustos 2024 01:06

Hala bir dönüş ya da bir özür gelmedi bekliyorum

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Bisikletin Hatalı Parçası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

Musa
24 Haziran 2025 15:49
Ramazan sonucu yetersiz buldu

Bisan Bisiklet: Sorunlu Ürün Ve İade Sürecindeki Zorluklar

Ramazan
11 Ekim 2024 15:10
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
15 Nisan 2024 13:23
Bisan Mtx 7300 Sorunlu!
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Bisan Katlanır Bisikletimde Fabrikasyon Hata Ve Kullanım Dışı Kalma Sorunu

Mert