Birkenstock Eva Model Terlik Hasar Ve Memnuniyetsizliği

Birkenstock Eva Model Terlik Hasar Ve Memnuniyetsizliği
11 Temmuz 2024 03:06

29.06.2024 tarihinde İstanbul Hilltown Birkenstock mağazasından beyaz Arizona Eva terlik aldım. Sadece iki gün giydikten sonra içerisindeki yazı silindi ve alt tabanı sarıya döndü, ezildi ve bant kısımlarında çatlaklar oluştu. Yurt dışında olduğum için 11.07.2024 tarihinde mağazaya götürdün ve personel bana alaycı bir şekilde böyle şeyler olabilir gayet normal dedi :) terliği sadece iki kere giydim. Şu an sıradan markasız bir yerde satılan ürün ile aynı kalitesizlikte. 1900 TL verip terlik alıyorsunuz ve sonuç bu derece kötü. Miami de olduğum için oradaki şube ile yüz yüze görüşmem sonucu bana böyle bir şey yaşadığım için üzgün olduklarını yazının silinmemesi gerektiğini ezilme gibi bir durum olmaması gerektiğini ancak aldığım mağaza ile iletişime geçmemi istediler. Ama İstanbul Hilltown mağazası bunlar olabilir normal diyor. Ürünü incelemeye gönderdiler ve asla ilgili alakalı değillerdi. Daha önce fotoğrafını çekmediğim için mağazada çektim ancak mağaza ışığı sarı olduğu için renk farkı belli olmuyor. Ürün sanki orijinal değil gibi iç yazısı gitti dediğimde yazıysa olay yanında yazıyor zaten diye yanıt aldım :) evet yazı olay o zaman neden orijinal bir ürün alıyorum? Orijinali nasılsa o halini korumasını bekliyorum doğal olarak. Umarım ürünümü daha kaliteli bir versiyonu ile değiştirirler. Yine Türkiye den aldığım bir ürün için aşırı pişman oldum.

Pinar sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 18:55

Aldığım Terlik Ayağımı Yaraladı, İade Talebim Reddedildi

29 Ağustos 2025 17:11
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2025 14:28

Birkenstock Altı Delik Terlik Satıyor