Shopier Yanlış Numara Seçimi Sağlık Sorunlarına Yol Açtı

26 Aralık 2024 18:033.327

Shopier mağazasından almış olduğum Nike Air Force 1 ayakkabısından çok şikayetçiyim. Normal şartlarda giydiğim numarayı aldım fakat bir ayakkabı bu kadar mı hayatımı değiştirir? Baş parmağım ayakkabı sayesinde enfeksiyon kaptı, üzerine basamaz hale geldim. Ama iyi bir öğreti aldım buradan, çok teşekkür ederim.

5 Nisan 20:01

Ürünleri bizzat markaların fabrikasından mı tedarik ediyorsun? Asıl komik olan sensin. Bir de buna inananlar var ürünleriniz imitasyon, kopya, kaliteli değil ve orijinal de değil çakma ürünler satıyorsun bunu kendinde biliyorsun ama insanlara yalan söylemeye devam edin siz. Belki sattığın ürünü sen bile bilmiyorsundur sana tedarik eden adam seni de kandırmış olabilir. Bu insanlarda da keşke biraz araştırma merakı olsa da her şeye inanmasa

31 Aralık 2024 00:16

70.000 satış üzerinden 8 senelik bir hizmet içerisinde hayatımda ilk defa ayakkabıdan baş parmağının enfeksiyon kaptığını görüyorum, yalan yanlış şeyler ima edip kimsenin ekmeğiyle oynamayın dürüst olun. Görende ürünleri biz üretiyoruz sanacakta baş parmağını enfeksiyon edeceğiz tamamen komedi! Ürünleri bizzat yurt dışından markaların fabrikalarından tedarik ediyoruz o zaman markalar insan sağlığı açısından problemli ürünler üretip satıyor insan sağlıkları ile oynuyor öyle mi? Komiksiniz.

5 Şubat 2025 18:239.194

Kopwear Shopier sayfasından ayakkabı sipariş ettim. Ürün elime ulaştı yalnız 42 numara giydiğim halde ayakkabı ayağıma b...

1 Yorum