Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Defolu Ürün Ve Yetersiz İade Süreci

29 Kasım 2024 16:16

Birgül Bektaş markasından iki kere abiye sipariş ettim, ikisinde de ürün defolu geldiği için iade etmek zorunda kaldım (Ürünün defolu olduğunu içerisine bir not kağıdı koyarak belirtmiştim.). Dikişlerin hatası fotoğrafta belli olacak şekilde değil, giyince anlaşılıyor, bu yüzden fotoğraf çekemedim. Ürünü iade edeceğimi söylediğimde de muhatap olduğum kişi beni konuyla ilgili bilgilendirmedi. İade parası yattığında kargo ücretini kesip iade yatırdıklarını gördüm. (Ben ürünleri aldığımda kargo ücretsiz limitini karşılamıştım.) Ürün defolu olduğundan zorunlu olarak iade ettiğimi WhatsApp kanallarından ilettim ve kargo ücretini benim ödememem gerektiğini söyledim. Fakat iade ederken kusurlu ürünse fotoğrafını çekip yollamazsak ürün incelenmiyormuş ve kargo parasını da bizden kesiyorlarmış. Bu konuyla ilgili, iade edeceğimi belirttiğimde bir bilgilendirme yapılmadı. Hem bilgilendirme yapmıyorlar hem de kargo parasını müşteriden kesiyorlar. Konuyla ilgili bir şey yapmayacaklarını biliyorum ama sizin de bu konuda dikkatli olmanız için yazıyorum. Bir daha da ilgisizliklerinden dolayı alışveriş yapmayı ve birilerine önermeyi düşünmüyorum.

23 Kasım 2024 18:27

25 Temmuz 2025 16:37