Bioxcin Set Bir İşe Yaramadı

Bioxcin Set Bir İşe Yaramadı
Büşra
10 Aralık 2023 16:36

Trendyol'dan güvenilir bir satıcıdan Bioxcin üçlü set aldım; şampuan, serum ve takviye hap. Bir aydır kullanıyorum ancak hiçbir etkisini görmedim. Paramı adeta çöpe atmış gibi hissediyorum. Yani %1 bile etki etmedi. Hap ben de unutkanlık yaptı. Serum ise hiçbir işe yaramadı. Bu kadar düzenli ve özenli kullanmama rağmen nasıl etki etmediğine şaşkınım, çok üzgünüm. Zaten saçlarımın dökülmesi beni üzüyorken, bu tür ürünleri alıp kullanıp etkisinin olmadığını görmek ve daha da kötü etkilerini fark etmek, hayal kırıklığına uğratıyor. Acaba yok mu doğru düzgün bir ürün? Bin lira da olsa alırım, yeter ki güvenerek bir ürün kullanayım. Banyodan çıktığımda bile avuç avuç dökülüyor saçlarım. Ne yapacağımı, ne kullanacağımı bilmiyorum. Çok üzgünüm, başımda saç kalmadı.

18 Aralık 2023 15:55 (Şikayetten 7 gün sonra)

Kasim
Kasim

Büşra Hanım öncelikle geçmiş olsun aynı sorunla muzdaribim diye bilirim iki yılı aşkın süre kullandığım bir ürün seti var la vesa cosmetic Instagram sayfasını inceleyin aycan varış Hanım la iletişime geçin aklınıza yatarsa bir dener siniz bende dökülme sorunu durdu diye bilirim sadece yaz kış geçişlerinde dönemsel dökülmem oluyor umarım faydasını görürsünüz tekrar geçmiş olsun

Uğur sonuçtan çok memnun

Bioxcin Olan Saçlarınızı Da Döker Aman Dikkat

Uğur
14 Eylül 2024 00:32
Bioxcin Olan Saçlarınızı Da Döker Aman Dikkat

Bioxcin Şampuan Saç Sağlığımı Da Ruh Sağlığımı Da Bozdu.

Merve
30 Temmuz 2024 00:59
Bioxcin Şampuan Saç Sağlığımı Da Ruh Sağlığımı Da Bozdu.

Bioxcin Dökülmeyi Durdurmadı Ve Aşırı Kepek Saç Diplerim De Ağrı

Aslı