Binance Hesabımdan İzinsiz Para Çekildi

Osman
07 Ağustos 2023 10:13

Binance global kullanıcısıyım. 04.08.2023 saat 22 civarında telefonuma Togg çekiliş mesajını geldi ve ardından hesabıma baktığımda yaklaşık 500 dolarlık bir tutarın benden habersiz ve izinsiz çekildiğini hesabımın 0 olduğunu gördüm. Benim hiçbir al/sat talimatım olmamasına rağmen hesabımdan nasıl para çekilebiliyor. Resmen çarpıldım ve Binance de buna fırsat verdi ve karşımda şimdi muhatap bulamıyorum. Binance nin bu tavrını mağduriyetini her platformda paylaşacağım. Binance den paranızı çekin ve kaçın başınıza her şey gelebilir

08 Ağustos 2023 00:16 (Şikayetten 14 saat sonra)

Orhan
Orhan

Aynısı benimde başıma geldi ben şanslıydım para çekme talebinde bulunmuşlar ama ben anında defalarca şifre değiştirdiğim için para çekme işlemi hemen bloke oldu Binance TR bana hemen anında yardımcı oldu canlı destek bölümünden tüm güvenlik önlemlerini aldırdı bana 0850 755 24 19 telden arayıp tekrar şifremi ele geçirmeye çalıştılar bu sefer komple engelledim ve hesabım şu an güvende şükürler olsun ki 2 bin USD olduğu gibi yerinde duruyor burada hata senin dostum Binance nin bir sucu yok Binance'yi kara lama na gerek yok

Nazmi
04 Aralık 2024 23:27