Binance TR Yatırdığım Parayı Geri Çekemiyorum Ve Sürekli Ekstra Para Talep Ediliyor

26 Mayıs 2024 15:06

Instagram'dan 250 USD yatırarak Binance TR ve V Market hesabı diye bir uygulama indirdim. İlk başta arayanlar K***** G**** ve A*** K** isimli kişiler tarafından bir uygulama indirildi. Bir sürü para yatırdım fakat paramı çekmek istediğimde teminat adı altında 9720 USD daha yatırmam istendi. Hiçbir şekilde içeride olan paramı çekemiyorum; çekmem için sürekli benden para istiyorlar. Kredi kullandırdılar, şu anda çok zor durumdayım. G***** K**** ve L** Y***** adlı kişiler sürekli Skype üzerinden arayıp parayı yatırmadığım sürece içerideki parayı da alamayacağımı söylüyorlar. Ayrıca yurt dışından A*** Bey diye finans borsa uzmanı olduğunu söyleyen kişi 44 7404 843837 numaradan arayıp yurt dışı ticaret borsası kanunu gereği teminat bedelini yatırmamı söyledi. Bütün şahıslardan şikayetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Benim yaşadıklarımı yaşayan kişiler varsa bana yazabilirler mi, paramı nasıl geri alabilirim?

30 Haziran 2024 15:06 (Şikayetten 1 ay sonra)

Bilge
Bilge

Merhaba, sonuç alabildiniz mi?

23 Ağustos 2024 12:55
binance-tr-kripto-para-uygulamasinda-yasadigim-magduriyet-2.pdf