Cesur sonuçtan hiç memnun değil

Bilyoner Şans Oyunları Kazandırmıyor

29 Eylül 2023 23:01

Bilyoner resmi yasal site, süper tombala ya da Bilyoner herhangi bir oyun şans oyunu sizin oynadığınız dışında ne varsa ona kazandırıyorlar yani kasaya gidiyor her şey. Keyifli bir vakit geçirmenize bile izin verilmiyorlar.

26 Ekim 2023 03:04

Bilyoner şans oyunlarından uzak durun... Sakın denemeyin yapılan sadece para tuzağı... Merak etmeyin denemeyin. Jackpot olayı, o kadar oynadım hiç görmedim. Kartların yarısından fazlasını alsanız bile (hepsini alırsan ne anladı ki) sonuç kaybedensin bizim dışımızda oynayan robot kazanıyor. Sakın deneme

29 Eylül 2023 23:35 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili E-posta adresinize bilgilendirme yaptığımızı iletmek isteriz. Size daha hızlı hizmet verebilmemiz için talebinizi, Mobil Uygulamalarımızda yer alan Bize Ulaşın alanından veya Bilyoner Müşteri hizmetlerini (0850 272 02 72) arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Cahit

Uyarıyorum asla Betyap'ta oynamayın 2 arkadaşıma da ödeme yapmadılar.

Cahit

Şans oyunları kaybetmeye göre ayarlanmış kazananı görmedim Türk siteleri hep kaybettirir yabancı sitelerde kazansan paranı ödemez engeller siteye giremezsin eğer illada oynamak istiyorsan maçlara oyna diğerleri kazandırmaz. Oranlar çok düşük ama en azından site sağlam paran kalmaz.

Nesim
Nesim

Gerçekten doğru. Bende oynadım o kadar hiçbir şey çıkmıyor.

09 Nisan 2024 14:43
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 21:58
Bilyoner'in Tombalada Gösterip Vermeme Sorunu

Bilyoner Çarkıfelek Oyunu: Şans Mı, Kurgu Mu?

27 Aralık 2024 02:24
Bilyoner Kategorileri