BigoLive Türkiye Tanımadığım Kişi Tüm Ailemin T. C. Bulup Bankadan Par Çekeceğim Diyor

14 Ağustos 2023 15:009.819

Tanımadığım bir kişi tüm bilgilerimi bulup ailemin T.C. lerini senin ailenin üstüne bankadan para çekeceğim cümleleri konuşuyor kötü laflar küfürlü sözler konuşuyor bana bu konuda yardımcı olur musunuz. Benim bilgilerimi ailemin nasıl ele geçirebiliyor

30 Mart 2024 20:42

Merak etme kimse bir şey yapamaz t. C. İle falan panelden buluyorlar herkes bulabilir yani 5 dakikalık iş korkmaya gerek yok hiçbir şey yaramaz alıp da

Haberim Olmadan Kartımdan Para Çekildi, Güvenlik Endişesi Yaşıyorum

2 Haziran 2025 11:18780

31 Mayıs günü, kartım benim elimdeyken ve benden habersiz olarak, tanımadığım birine asılsız şekilde 5.000 bit (2.300 TL...

Fansly İzinsiz Hesap Açılmış

21 Ocak 2024 18:37446

Kim olduğunu bilmediğim biri tarafından fotoğrafım ve adım kullanılarak adıma hesap açılmış. Nasıl kapatmam gerektiğini ...

Youtube Yorumunda Kişisel Bilgilerimin Paylaşılması Ve Nefret İçerikli Mesajlar

10 Mayıs 2025 15:59445

Merhaba. Benim Youtube.com kanalıma bir yorum geldi ve bu yorumda 'Ben bu kişiyi tanıyorum, çok kötü olmuş' gibi nefret ...

Bigolive Türkiye Canlı Yayınlara Erişim Problemi!

Bigolive TürkiyeCanlı Yayınlara Erişim Problemi!

Eren
Bigolive Yayınlarına Erişememe

BigoliveYayınlarına Erişememe

Eren
Bigolive Türkiye Hesabım Çalındı!

Bigolive TürkiyeHesabım Çalındı!

Ahmet
Bigolive Türkiye Hesabımı Erişim Yapamıyorum

Bigolive TürkiyeHesabımı Erişim Yapamıyorum

Ahmet
Bigolive Türkiye Hesabıma Giriş Yapamıyorum!

Bigolive TürkiyeHesabıma Giriş Yapamıyorum!

Tamo