Alican sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 06:22

18 Kasım Saat 04:24 Şiddetli Baş Ağrısı Şikayeti ile Babamı Dragos Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesine Götürdük, belirtiler dahilinde Ölçümler yapıldı. Yüksek Tansiyonun 65 yaşındaki bir yetişkin için tehlikeli olduğunun bilincindeyiz. Ölçümlerde tespit edilen tansiyon değeri 19/14 çıktı ön muayene kağıdına ise 16/9 yazıldı taburcu edilmeden önceki ölçüm yapıldığında da 15/9 olduğunu refakatçisi olarak gördüm. Maltepe'de ikamet ettiğimden evimize yakın diye bu hastanenin acil servisine başvuru yaptık. Cumartesi günü yani 16 Kasım 2024 saat 19:00 sıralarında dudak kuruluğu şikayeti için bu kuruluşa gittiğimizde yine tansiyon yüksekliğinden tedavimizi gerçekleştirdik ama acilden giriş yapıldığı için ücret ödemenize gerek yok dendi. 18/11/2024 saat 04:30 da yapmış olduğumuz işlemde 16 Kasımda ki işlemler ile aynıdır. Lakin Hastane Acil den giriş yapılmasına rağmen 3,170 TL gibi bir ödenek çıkardı. Bezmialem gibi bir ismi duyulmuş fevkalade bir hastaneye bu tür aciliyet riski olan, müdahale edilmediği durumlarda kötü sonuçlar doğurabilecek şikayetler sebebiyle gidilmesi durumunda ücret talep edilmesi ve bu durumun doktor tarafından yeşil alan olarak değerlendirilmesi hiç hoş bir davranış kesinlikle değildir. Doktora ağrı göze vurdu diyoruz gözde işlem var diyor, türkçesi kırık, anlaşılacak türden değildir. Ortada büyük bir yanlış anlaşılma (hasta-doktor arasında) mevcuttur. Gereğinin tarafınızca takip edilip memnuniyet sağlanacağı konusunda da şüphem yoktur. Gereğinin yapılmasını rica ederim

19 Kasım 2024 15:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Acilde Yetersiz Muayene Ve Yüksek Ücret Mağduriyeti

02 Temmuz 2025 13:34
Nursena sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Yapılan İhmaller Sonucu Annemde Kalıcı Görme Kaybı Ve Ağır Enfeksiyon Gelişti

20 Mayıs 2025 00:23
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Hizmet Eksikliği

11 Temmuz 2024 17:58