Bengü sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 19:25

Beymen üzerinden kendi hesabımdan toplam 2 sipariş ile eniştemin hesabından yapılan 1 sipariş, herhangi bir sebep belirtilmeksizin iptal edildi ve tüm bu siparişler bir hafta içinde verildi. Bu da dikkate alınırsa sevinirim. İlk iptalin ardından müşteri hizmetlerini arayarak neden iade edildiğini sorduk; bize ürünün defolu olduğu söylendi. Ürünle ilgili defo fotoğrafı iletmelerini rica ettiğimizde, ürünü iade maili attıktan bir gün sonra imha ettiklerini belirttiler ve görsel paylaşmadılar. Herhangi bir görsel atmadan kötü bir tabir fakat "başlarında savdılar." Ve konuyu dikkate almadılar. Ayrıca, böyle bir firmadan “imha ettik” gibi bir açıklama almak gerçekten çok komik.

Bu durumu kabul edip, tek bir üründe olabilir, Beymen kalitesine güvenebilir diye düşünerek bir ürün daha sipariş ettim; ne yazık ki o sipariş de iptal edildi. Eniştemin başına da benzer bir olay geldi. Bu durumdan oldukça rahatsız olduk. Açıkçası, stokta olmayan ürünler mi sisteme giriliyor diye düşünmeye başladım; bu kadar sık iptal edilmesine anlam veremiyorum. Beymen gibi bir sitede bu denli düzensiz bir stok kontrolünün olması hayret verici. Bu alandaki departman ya yeterince dikkatli değil ya da kontroller doğru yapılmıyor. Ayrıca stoklarla ilgilenen ekibin yetersiz kalabileceğini de düşünüyorum. Sorun tam olarak ne bilemiyorum ama aldığım bu hizmet gerçekten şaşırtıcı derecede kötüydü.

Şimdi eniştemin hesabından bir sipariş daha verdik, umarım bu sefer elimize ulaşır. Fakat her seferinde “yine mi iptal olacak? ” korkusuyla sipariş vermekten çekinir hale geldik.

Özel günümüz için planlama yapıyoruz. Yeri geliyor elbise, ayakkabı ya da çanta alıyoruz. Ve son anda bir ayakkabı iptal oluyor ki her bir siparişte “stok olmasına rağmen”. Artık bu çağda hepimiz internetten alışveriş yapıyoruz. Ben böyle bir prensip, böyle bir çalışma düzeni ve ahlaki görmedim. Bu gerçekten ayıp bir şey. Böylesine büyük marka için utanç bir durum! Bu şekilde olduğu sürece de alışveriş yapmamayı düşünüyorum.

30 Ekim 2024 11:39

Yeni gelen gelişmelere son siparişimiz de iptal oldu. Gerçekten bu kadarı da artık bir gariplik var dedirtiyor. İşin komiği ayakkabıyı göndermiyor, fakat parayı çok güzel çekiyor. Ve kaç taksitle aldıysan Total parayı da taksit taksit geri iade ediyor. Gönderilen mailde bu şekilde yazılmış. Resmen parayı alıp kullanıyorlar işliyorlar aklıma da başka bir şey gelmiyor çok yazık. Beymen'in de ticaret ahlakına güvenemeyeceksek nereden alışveriş yapılır artık bilmiyorum. Hayret doğrusu, pes!

Tekrarlanan Sipariş İptalleri Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Güven Kaybı

Basak
31 Ağustos 2025 14:53
Esin sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 16:00
Filiz sonuçtan çok memnun

Filiz
05 Haziran 2024 12:32

Hande
02 Haziran 2025 13:48
bayram-icin-aldigim-ayakkabilar-ust-uste-iptal-edildi-magdur-edildim-2.jpg
bayram-icin-aldigim-ayakkabilar-ust-uste-iptal-edildi-magdur-edildim-1.jpg
Buse sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 21:41